BELLIS

Du finder BELLIS i Stueetagen.

Dametøj fra eksklusive mærker. Sko til hende og ham. Kvalitet og god service i højsædet. BELLIS er stedet, hvor du får luksus i øjenhøjde.

Eksklusivt tøj til kvinder

Er det vigtigt for dig, at kvaliteten af dit tøj er i top? Og at det er fra nogle unikke og eksklusive mærker? Så snyd ikke dig selv for et besøg i sko- og tøjbutikken BELLIS. Her kan du nemlig få masser af lækre kjoler, toppe, bukser, frakker – både til hverdagsbrug og festlige lejligheder. Når du går hjem med en pose fra BELLIS, er du også sikker på at komme hjem med noget unikt. Vi fører nemlig mange spændende og anderledes mærker – fx Armani Jeans, Barbour, Mabrun og Seventy, som ikke lige fås i enhver butik.

Nye sko til dig selv. Og din mand.

Ved siden af det store udvalg af tøj finder du også en stor sko-afdeling. Her kan du godt tage manden med – vi har nemlig også sko til ham. Og lige såvel som i tøjafdelingen, finder du også mange spændende mærker på skohylderne, bl.a. Chie Mihara, Billi Bi, Lloyd og Armani Jeans og Wonders.

Er du i tvivl om noget, eller har du brug for et godt råd, så spørg os endelig! Hos BELLIS brænder vi for at give dig en fantastisk oplevelse i butikken; Lige så vigtig som den høje kvalitet er for os, er også den gode service, og at du får noget med hjem, du bliver glad for – i mange år.

Vi glæder os til at klæde dig på fra top til tå.

Mandag - Fredag: 10:00-19:00
Lørdag: 10:00-16:00
Søndag: 11:00-16:00
Se ændrede åbningstider og helligdage her.

Telefon: 45 48 33 44
Facebook
Instagram