Center-klokken

Du finder Center-klokken i Stueetagen.

Er dit gamle ur stået af? Så kom ind til Center-klokken. Det kan være, vi kan fikse det – og hvis ikke, kan vi garanteret hjælpe dig med at finde et nyt. Vi har masser af forskellige typer ure, du kan vælge imellem.

Nyt ur?

Urmagermester Ole Fuglsang og personale står altid til rådighed med gode råd og vejledning, når det drejer sig om køb af nyt ur eller fornyelse af en urrem fra vores store udvalg af skønne farver og eksklusive skindsorter. Vi har ure til både herrer, damer og børn. Vores hovedmærke er CITIZEN EcoDive, dog findes også et bredt udvalg af internationale mærker. Du finder både praktiske sportsure og flotte smykkeure og mange forskellige typer remme, så du kan finde den stil, du bedst kan lide.

Udover armbåndsure finder du også et udvalg af flotte vægure og smarte vækkeure hos os.

…Eller skal det gamle fikses?

Et ur er ikke blot et ur. Centerklokken har stor erfaring med restaurering af antikke ure i samråd med førende medlemmer af lauget gennem de sidste 45 år. Vi reparerer ure i alle afskygninger. Nogle gange er det bare et batteriskift, der skal til – og det kan vi lynhurtigt klare. Er det en mere krævende service, dit ur har brug for, gør vi også alt, hvad vi kan for at reparere dit gamle ur hurtigst muligt. Vi ved dog også, hvor meget et gammelt ur kan betyde, og at det kan have en stor affektionsværdi. Det har vi en stor respekt for, og du kan derfor stole på, at vi også altid er meget omhyggelige og forsigtige – og at vi ved, hvad vi laver, når vi arbejder med dit ur.

Mandag - Fredag: 10:00-19:00
Lørdag: 10:00-16:00
Søndag: Lukket
Se ændrede åbningstider og helligdage her.

Telefon: 45 86 16 16