Copenhagen Luxe

Du finder Copenhagen Luxe på 1. sal.

Copenhagen Luxe er en tøjbutik for kvinder. I butikken sælges der næsten udelukkende tøj fra butikkens eget brand. Stilen er vintage. Prisen er god.

Gode råvarer fra egen fabrik

Copenhagen Luxe er kendt for deres super lækre råvarer, som de forarbejder delvist på egen fabrik og bruger i produktion af deres vintagetøj. På brandets fabrik er de specialister i at lave specielle indfarvninger og forarbejdninger af tøjet, så det giver et flok vintage look og en helt unik stil. Tøjet er desuden kendetegnet ved en kombination af feminin og rustik stil og med mange specielle og flotte detaljer.

Luksus til rimelige priser hos Copenhagen Luxe

I kollektionerne finder du bl.a. velsiddende bukser, løse silkebluser og blonde-lækkerier i de smukkeste farver. Men på trods af at alt tøjet er af de lækreste kvaliteter er priserne på et yderst rimeligt niveau.

En anden særlig ting ved Copenhagen Luxe er, at der hele tiden kommer nye sæsonaktuelle styles – og kun i begrænsede antal, så du kan få noget, der er unikt.

Copenhagen Luxe er bestemt et besøg værd for feminine og stilbevidste kvinder, der er på jagt efter nyt tøj i lækker kvalitet – og tidløse designs, som ikke går af mode i morgen.

OBS. Åbent første og sidste søndag i hver måned kl. 11-16.

Mandag - Fredag: 10:00-19:00
Lørdag: 10:00-16:00

Se ændrede åbningstider og helligdage her.