Cosmo Laser

Du finder Cosmo Laser 1.sal.

Du finder Cosmo Laser på 1. sal mellem H&M og Normal.

Cosmo Laser er med over 250.000 udførte behandlinger siden 2009, en af de mest erfarne klinikker i Danmark inden for kosmetisk behandling.
Vi har fokus på at nedbryde tabuer, behandle med integritet samt at uddanne vores kunder i hvad kosmetisk laser og injektionsbehandlinger som filler og Botox kan.

Naturlige resultater - for alle.
Vi gør en dyd ud af at guide dig ærligt igennem og forventningsafstemning ved en gratis konsultation, så du får det resultat, du ønsker dig.
Cosmo er registreret hos Styrelsen for Patientsikkerhed til at udføre kosmetiske behandlinger. Det er din sikkerhed for, at vi lever op til alle lovkrav.

Vores vision
Hos Cosmo Laser er vores vision, at du får kosmetiske behandlinger i trygge rammer og til fair priser hvor den almindelige dansker kan være med. Vi laver kun behandlinger med resultater, vi selv kan stå inde for, etisk og æstetisk, og som vi kan se, gør en positiv forskel.

Hvilke behandlinger laver vi?
Vi har ikke ’Laser’ i vores navn uden grund. For hos os har vi ni forskellige laserbehandlinger - alt fra permanent hårfjerning, rynkebehandling og karsprængninger.
Vi er også specialister inden for injektionsbehandlinger, herunder Botox og filler.

Derudover har vi vores tre signaturbehandlinger, som er vores kombinationsbehandlinger.
Du kan læse meget mere om alle vores behandlinger på vores hjemmeside.

Vi glæder os til at se dig hos Cosmo Laser i Hørsholm Midtpunkt

Mandag - Fredag: 08:00-20:00
Lørdag: 08:00-19:00
Søndag: 08:00-16:00
Se ændrede åbningstider og helligdage her.