Curvy by Gine

Du finder Curvy by Gine i Stueetagen.

Hvorfor skal kurvede kvinder nøjes med almindeligt tøj, når andre kvinder kan få mode? Det skal de heller ikke, hvis bare de shopper hos CURVY by GINE. Her gør vi nemlig op med plus-size-branchens klassiske udvalg og har i stedet fyldt butikken med de hotteste fashion-trends til piger med former.

We looove Curves

Hos CURVY by GINE skal du ikke føle dig flov over dine former. Tværtimod. Vi synes nemlig, du skal stå ved din figur i stedet for at lade dig begrænse af den. Og vi sælger ikke bare tøj til store piger. Vi sælger curvy fashion.

Når vi indkøber vores kollektioner, tager vi udgangspunkt i tidens hotteste trends og kombinerer dem med vores viden om design til kvinder med former. Vi fokuserer altid på vores kunders behov, som hele tiden ændrer sig i takt med, at moden skifter.

Kollektionernes kendetegn

Vores kollektioner indeholder altid et bredt udvalg af tøj i forskellige kvalitetsniveauer og stilarter – i størrelserne 42-54.
Vi har lagt en klar og genkendelig linje for vores indkøb, og vores kollektioner er altid tilpasset, så de afspejler de grundlæggende værdier for CURVY by GINE. Vi fører mærkerne Zizzi - Zhenzi - Junge - Junarose - Zoey - No One by OX. Derudover krydrer vi udvalget med varer fra Italien og Frankrig.

CURVY by GINEs grundlæggende værdier:

Inspiration – designet er baseret på de nyeste fashion-trends.

Femininitet – designet fremhæver kvindekroppen og dens kurver i et sofistikeret look.

Sikker fremtoning – designet skaber en følelse af coolness, der styrker din personlige udstråling.

Mandag - Fredag: 10:00-19:00
Lørdag: 10:00-16:00
Søndag: 11:00-16:00
Se ændrede åbningstider og helligdage her.

Telefon: 43 44 29 00
Facebook
Instagram