Danske Bank

Du finder Danske Bank i Hørsholm Midtpunkt.

I Danske Bank i Hørsholm kan du få rådgivning inden for alt, der vedrører din økonomi; bank, bolig og realkredit, leasing, pension, forsikring osv. Vi er Danmarks største bank og en af de førende finansielle virksomheder i Nordeuropa, og hver dag arbejder vi for at skabe langsigtet værdi for vores kunder.

Personlig rådgivning til dig som kunde i Danske Bank Hørsholm

Uanset om du er en stor virksomhed eller en ung studerende, der skal have budgettet til at hænge sammen, står vi klar til at hjælpe dig. Du kan til enhver tid få personlig vejledning af vores veluddannede medarbejdere, som altid tager udgangspunkt i dine ønsker og behov, så vi kan finde den økonomiske løsning, der passer bedst til din situation.

Kontakt os, når du har brug for os – uanset, hvad klokken er

Vi ved, at det ikke er rart at gå rundt med økonomiske spekulationer. Derfor gør vi alt, hvad vi kan for at være tilgængelige for dig, når du har brug for det. Du kan fx hæve penge i vores automater og logge på netbanken, lige når det passer dig. Ligesom at, du altid kan ringe til os – vores telefonlinjer er åbne hele døgnet rundt, 365 dage om året.

Vi tilbyder desuden…

I Danske Bank Hørsholm har virksomheder mulighed for at benytte døgnboksen. Har du ikke allerede en døgnboksaftale, så kontakt din rådgiver, og få adgang.
Du kan også få rådgivning og ansøge om realkreditlån fra Realkredit Danmark i vores afdeling – uanset om du er kunde hos os eller ej.

Du har som kunde mulighed for at booke en rådgivningssamtale med os i hverdage kl. 8-18.

Ring til os, eller kom ned i Hørsholm Midtpunkt og tag en snak med os, hvis du vil høre mere om, hvad vi kan tilbyde dig.

Mandag - Fredag: 10:00-13:00
Lørdag: Lukket
Søndag: Lukket
Se ændrede åbningstider og helligdage her.

Telefon: 45 12 48 80
danskebank.dk/
Facebook