Day Birger et Mikkelsen

Du finder Day Birger et Mikkelsen på 1. sal.

DAY Birger et Mikkelsen har med sin unikke hverdagscouture skrevet dansk designhistorie. Hvad der startede som en lille dansk virksomhed, er i dag, blevet et succesfuldt globalt fashionbrand, der sælges i mere end 25 lande verden over.

Dansk design, inspireret af østen

Keld Mikkelsen grundlagde i 1997 DAY Birger et Mikkelsen. Idéen var at kombinere østens smukke, etniske elementer med Skandinavisk design – en idé som Keld blev inspireret til på sine mange rejser til østen. I dag kreerer livsstilsbrandet alsidig mode, der opfylder den moderne kvindes behov ved at kombinere minimalistiske klassikere med spændende silhuetter og farverige prints.

Find alt fra interiør til mode og accessories

Hos DAY Birger et Mikkelsen Hørsholm finder du de to tøjbrands DAY Birger et Mikkelsen og 2NDDAY. 2NDDAY er lillesøsteren til førnævnte, som er til den yngre storbys kvinde, som ikke vil gå på kompromis med hverken kvalitet og design – og som støtter op omkring bæredygtighed. 2NDDAY kombinerer Skandinavisk æstetik med underspillet og sofistikeret rawness. Det er hér, du finder de perfekte jeans, seje læderstyles og klassisk overtøj.

DAY Home byder på etniskinspireret interiør, hvor du finder alt fra finurlige vaser, farverige puder, store messinglamper og meget mere.

DAY ET laver de skønneste, tidløse tasker, make-up punge og andre must-have accessories. Har du ikke allerede fået øje på de ikoniske tasker i gadebilledet, finder du dem i vores butik.

Du finder de nyeste kollektioner fra ovenstående brands i butikken i Hørsholm.

Mandag - Fredag: 10:00-19:00
Lørdag: 10:00-16:00
Søndag: 11:00-16:00
Se ændrede åbningstider og helligdage her.

Telefon: 45 76 88 00
Facebook
Instagram