Eco Au2 Clean

Du finder Eco Au2 Clean Nederste dæk i P-hus.

Der er ikke noget som duften af ny bil. Desværre forsvinder den bare ret hurtigt. Men hos Eco Au2 Clean kan vi genskabe den gode duft af ny bil – alt imens, du går og shopper!

Eco Au2 Clean giver din bil en god hovedrengøring

Forestil dig at komme ud til en helt nyrengjort, skinnende og duftende bil efter en god shoppetur. Det er, hvad du kan glæde dig til i Hørsholm Midtpunkt, hvor Eco Au2 Clean tilbyder at vaske og rengøre din bil, mens du shopper eller nyder en god frokost i centeret.

Du skal blot booke en tid online her.

aflevere din bil i vaskeområdet lige under centerets parkeringshus på det aftalte tidspunkt – og alt afhængig af hvilken type vask du vælger, kan du afhente bilen igen senest halvanden time efter.

Duften af ny bil

Det er ikke bare en hvilken som helst bilvask, du får hos Eco Au2 Clean. Her får du nemlig en helt anderledes og mere kvalitetsrig oplevelse end ved at køre bilen i en almindelig vaskehal. Forskellen er nemlig, at bilen bliver håndvasket med fiberklude og med miljøvenlige produkter.

Så gør dig selv, miljøet og din bil en tjeneste – og lad Eco Au2 Clean tage sig kærligt af din bil, mens du shopper. Og husk: Du er garanteret duften af ny bil, uuuhm!

Mandag - Fredag: 9:00-16:30
Lørdag: 9:00-14:00
Søndag: Lukket
Se ændrede åbningstider og helligdage her.

Telefon: 28 29 22 79
ecoau2clean.dk/
Facebook