Elgiganten

Du finder Elgiganten i Stueetagen.

…Hos Elgiganten får du et af landet største og bedst opdaterede udvalg af elektronik til hjemmet og vi har altid masser af gode tilbud.

Stort udvalg

Takket være vores brede sortiment, går du meget sjældent forgæves, når du går i Elgiganten – heller ikke, hvis det er et godt tilbud du går efter. Faktisk har vi et af landets allerstørste udvalg i alle kategorier inden for elektronik. Vi fører alle de kendte mærker og de største (og også mange af de mindre) udgivelser inden for spil og film. Og har du et spørgsmål til en vare, kan du altid spørge vores hjælpsomme medarbejdere i butikken.

Fordele til dig fra Elgiganten

Når du handler i Elgiganten, får du masser af gode fordele med i købet: Du kan fx få hjælp til levering, opsætning og installation af større elektroniske varer til en meget fordelagtig pris. Vi arbejder tæt sammen med erfarne og dygtige installatører, som ved, hvad de laver, når de fx hænger et TV op.
Du har også mulighed for at få finansieret dine køb hos Elgiganten og tegne forsikring på dine produkter, så du kan tage det helt roligt, hvis uheldet er ude, og noget går i stykker.

Mandag - Fredag: 10:00-19:00
Lørdag: 10:00-16:00
Søndag: 11:00-16:00
Se ændrede åbningstider og helligdage her.

Telefon: 70 80 70 70
elgiganten.dk/
Facebook