Flying Tiger Copenhagen

Du finder Flying Tiger Copenhagen på 1. sal.

Flying Tiger Copenhagen er butikken med både sjove, nyttige og overraskende varer til (virkeligt!) lave priser. Fx kan du få to halvliters mineralvand til en tier, læsebriller, høretelefoner, legetøj, batterier, spillekort, strømper, børnebøger, mobilopladere og meget, meget mere for mellem 10 og 100 kr. Og næste gang du kommer, har vi helt sikkert fået nye varer på hylderne.

En Tiger med vokseværk

Siden Flying Tiger Copenhagen åbnede sin første butik i København i 1995 er det gået stærkt. I dag findes der ca. 500 butikker i mere end 20 lande. Og udviklingen fortsætter: I øjeblikket åbner der 2-3 butikker hver eneste uge rundt omkring i verden, og hver måned kommer der 300 nye varer på hylderne i de mange butikker.

Det sjove (udvalget og priserne)

Hos Flying Tiger Copenhagen finder du et bredt (som i virkelig bredt) udvalg af alle mulige skønne, sære, sjove, praktiske, mærkelige, søde, unikke, flotte ting, som du måske lige står og mangler (eller slet ikke anede fandtes). Skulle vi omkring alle vareområderne, kunne vi skrive en hel bog. Så du får dem i grove træk:
Bolig – nips, krydderier, køkkenartikler, lys, servietter, lamper…
Kontor – brevpapir, klips, taperuller, opbevaringsdimser, blyanter…
Praktisk – batterier, fest- og fødselsdagsartikler, cykellygter, reflekser…
Tigerunger – legetøj, penalhus, bamser, malergrej, hobbyartikler…
Voksentiger – Plejeprodukter (vi har en særdeles populær serie med Dead Sea mineraler), spil, toiletpunge, makeup, hårelastikker, tandstikker…
Og altid overraskelser – vægur med fuglelyde, falske overskæg, pakketape med et kærlighedsbudskab…

Rigtig mange af varerne er Tigers eget design, som du ikke finder andre steder. Priser fra 10 kroner.

…Og det praktiske

Hvordan kan det overhovedet lade sig gøre at sælge varer så billigt? Svar: Vi køber stort ind – direkte hos producenterne. Vores varer er designet og produceret specielt til vores kæde, og derved undgår vi fordyrende mellemled. Dét er en af de væsentligste af flere andre gode grunde…
Bare fordi varerne er billige, behøver kvaliteten ikke være dårlig. Vi stiller høje kvalitetskrav og får altid testet vores varer hos et af Danmarks førende testlaboratorier. Vi tager også socialt ansvar og stiller etiske krav til vores leverandører. Desuden tager vi også del i en række lokale projekter.

Mandag - Fredag: 10:00-19:00
Lørdag: 10:00-16:00
Søndag: 11:00-16:00
Se ændrede åbningstider og helligdage her.

Telefon: 45 86 19 19
tiger.dk/
Facebook
Instagram