Gine

Du finder Gine i Stueetagen.

Gine er butikken for dig, der gerne vil gå moderigtigt klædt – uden at skulle betale en formue for det. Vi har mange forskellige mærker i butikken – og garanteret også et, der matcher din stil.

De bedste varer til de bedste priser hos Gine

Er du til et moderne, feminint og klassisk look? Så et det hos Gine, du skal shoppe tøj næste gang. Her finder du et bredt udvalg af smart tøj til piger i alle aldre – og alle størrelser (34-46). Vi fører forskellige mærker, der repræsenterer forskellige stilarter, så du kan finde noget tøj, der matcher din personlige stil. Du finder bl.a. tøj fra Soyaconcept, Educe, Freequent og Pulz Jeans. Vi rejser ofte til udlandet, hvor vi henter mange spændende styles. Vi får hele tiden nye varer, så du kan være opdateret på de nye trends. Det er vigtigt for os at give dig value for money, og vi gør derfor en særlig indsats for at skaffe de bedste varer til de bedste priser.

Service for alle pengene

Service er en vigtig del af konceptet i vores butik. Og vi gør en stor indsats for at imødekomme dine behov og give dig en god oplevelse hos Gine. Vigtigst af alt er, at du kommer hjem med noget, du bliver glad for. Derfor er ærlighed en vigtig faktor i vores servicekoncept. Ikke alt tøj klæder alle piger. Vi vil altid hjælpe dig med at finde noget i vores sortiment, som passer perfekt til dig. Det har vi det nemlig bedst med, og derfor tør vi også godt garantere, at du kommer til at se fantastisk godt ud i det tøj, du køber hos os.

Vi ses i Gine i Hørsholm Midtpunkt!

Mandag - Fredag: 10:00-19:00
Lørdag: 10:00-16:00
Søndag: 11:00-16:00
Se ændrede åbningstider og helligdage her.

Telefon: 45 86 58 17
ginemode.dk/
Facebook