Hair Gallery

Du finder Hair Gallery på 1. sal.

Hair Gallery er centerets frisørsalon – og her er alle velkomne. Uanset om spidserne bare skal rettes, eller der skal ske en helt stor forandring, står det friske og venlige frisørteam klar til at opfylde dit ønske og give dig det look, du drømmer om.

5 dygtige frisører

I salonen møder du et team på 5 veluddannet frisører, med stor faglig erfaring – både hvad angår den kemiske del med farvning, og når det kommer til saksen.

Hos Hair Gallery lægger frisørerne stor vægt på høj faglighed og at gøre et godt stykke arbejde hver gang. Derfor bliver der sat god tid af til hver enkelt kunde, både så der er god tid til at tale med dig om dine ønsker og til at udføre arbejdet ordentligt.

Altid opdateret på de nyeste trends

Lige såvel som med modebranchen, sker der også hele tiden nye ting indenfor frisørfaget, nye metoder kommer til, nye stilarter bliver moderne osv. Derfor tager frisørerne i Hair Gallery også jævnligt på kurser, både i ind- og udlandet, for at holde sig opdateret på de nyeste trends inden for bl.a. klippeteknikker og farvning.

Produkter i Hair Gallery Hørsholm

Hos Hair Gallery Hørsholm bliver der også lagt stor vægt på at udvælge de rigtige produkter, som skåner dit hår mest muligt.

Der bruges Wella Professional i behandlingerne, og skal håret lysnes, anvendes der ammoniakfri ler.

På hylderne finder du produkter fra GHD, Sebastian, D:FI, Crew, H.H.Simonsen og det svenske kvalitetsmærke Lernberg Stafsing hvis produkter er fremstillet af de bedste råvarer og er sulfat-, paraben- og parfumefri.

Book en tid

Du kan booke tid i vores onlinebookingsystem på hairgalleryhorsholm.dk – og kan du ikke finde en tid online, så ring til os, så finder vi en tid til dig.

Mandag - Fredag: 10:00-19:00
Lørdag: 10:00-16:00

Se ændrede åbningstider og helligdage her.

Telefon: 45 86 70 70
hairgalleryhorsholm.dk/