Irma

Du finder Irma i Stueetagen.

Irma er en dagligvarekæde for dig, der stiller krav til de varer, du lægger i kurven. Vi står for madglæde, kvalitet og ansvarlighed, og hver dag arbejder vi hårdt for at gøre Irma til hjemstedet for de bedste råvarer og den gode smag. Og så er vi i øvrigt det supermarked, der sælger allermest økologi.

Spændende varer, du kan nyde med god samvittighed

På hylderne i Irma Hørsholm finder du masser af kendte kvalitetsmærker, men også nye, spændende varer som kan inspirere dig i hverdagen og give dig nye smagsoplevelser. Fælles for alle varerne på vores hylder er, at de er udvalgt med omhu. Du finder fx ingen emballager med PVC eller æg fra burhøns – til gengæld finder du det mest smagfulde udvalg af økologiske varer og lækre specialiteter fra små lokale leverandører, både fra Danmark og udlandet. Vi vil nemlig gerne give dig muligheden for at handle sundt og ansvarligt i hverdagen.

Foruden de velvalgte varer, er vi også kendt for vores gode kundeservice. Og især Irma Hørsholm er en butik, vi er stolte af på det punkt. Her kan du bl.a. spørge vores kyndige og venlige vinrådgiver til råds – han ved præcis, hvilken vin der går godt til det stykke kød, du putter i kurven. Hørsholm-butikken har også et fantastisk sortiment, bl.a. med et bredt udvalg af forskellige spændende delikatesser.

Friskhed frem for alt hos Irma Hørsholm

Vores ønske om at give dig gode smagsoplevelser, kræver, at vores råvarer er i orden – og i deres mest friske stand. Derfor finder du altid de råvarer, der smager bedst lige nu i vores frugt- og grøntafdeling. Det er din garanti for god smag, men det betyder også, at nogle råvarer – og ofte de rigtigt gode – kun fås nogle få af årets måneder. Vi synes, det er dét, der er så fascinerende ved frugt og grønt – og vi elsker at gå og glæde os til at smage de første danske jordbær eller koge suppe på årets jordskokker.

I vores slagter-afdeling har vi ét overordnet princip. Vores kød skal forene god smag og trivsel. Det er et fast princip – og vi går ikke på kompromis. Det betyder fx, at du finder masser af forskellige økologiske udskæringer – men også, at der ikke er ubegrænsede mængder af dem. Udvalget varierer fra dag til dag – se det som en oplevelse, og lad vores slagter hjælpe dig med at finde et stykke kød, der falder i din smag.

Mandag - Fredag: 08:00-20:00
Lørdag: 08:00-20:00
Søndag: 08:00-20:00
Se ændrede åbningstider og helligdage her.

Telefon: 45 86 82 46
irma.dk
Facebook
Instagram