Klaus Rygaard Ure og Smykker

Du finder Klaus Rygaard Ure og Smykker i Stueetagen.

Hos Klaus Rygaard Smykker og Ure møder du den dedikerede guldsmed Klaus Rygaard, som har over 50 års erfaring med handel af smykker og diamanter. I hans forretning kan han stolt præsentere dig for sit store og eksklusive sortiment af smykker, ure og diamanter.

Eksklusivt sortiment

Hos Klaus Rygaard i Hørsholm finder du et eksklusivt sortiment af smykker – uanset om du er til guld eller sølv, diamanter eller ikke diamanter.
Er det et nyt ur, du er på udkig efter, finder du også et varieret udvalg; fra de romantiske og bohemeagtige designs til de enkle og klassiske ure – selvfølgelig fra de allerfineste mærker.

Derudover kan du også blive den lykkelige ejer af et af de unikke diamantfund, der føres i butikken. Er det en helt speciel diamant, du søger, skal butikkens diamantdealer nok skaffe den til dig.

Oven i det store udvalg får du også rådgivning og service af højeste karat af Klaus, der har en enorm viden og erfaring, både hvad angår færdige smykker og specialdesignede opgaver.

Klaus Rygaard – et afrikansk eventyr

Da Klaus Rygaard blev udlært urmager, tilbage i 1965, rejste han til Zambia for først at overtage en smykkeforretning og senere hen starte sin egen med 35 ansatte. 30 år som smykkehandler på diamanternes kontinent har givet Klaus Rygaard en enorm viden og erfaring om diamanter. Han har oplevet diamantens rejse på nært hold - fra mine, til sliber og videre til diamanthandlerne i Israel. Under tiden i Afrika har Klaus også opbygget et fantastisk netværk inden for smykke- og diamantverdenen – et netværk, der er guld værd, når man vil handle ædelstene på højeste niveau.

Alt dette har gjort Klaus Rygaard til ekspert i at vurdere og vejlede om diamanter.

Få dit ur eller smykke repareret

Hos Klaus Rygaard finder du både et urmagerværksted og guldsmedeværksted, hvor der laves alle
former for reparationer i sølv, guld og platin. Det er også her Rygaards eget design produceres,
samt de designs, der laves i samarbejde med kunderne.

Klaus Rygaard er en populær smykkehandler og har gennem tiden leveret smykker til flere statsoverhoveder og andre berømtheder, men, som han selv siger: ”den vigtigste kunde er nu engang den, der netop nu står i butikken.”

Mandag - Fredag: 10:00-19:00
Lørdag: 10:00-16:00
Søndag: Lukket
Se ændrede åbningstider og helligdage her.

Telefon: 45 57 10 34
klaus-rygaard.dk/
Facebook
Instagram