LÖFSTRÖM

Du finder LÖFSTRÖM på 1. sal.

Vi har skiftet navn!

Vi har skiftet navn fra Saint Tropez til LÖFSTRÖM. LÖFSTRÖM er vores anden butik, hvoraf den første åbnede i Helsingør, i 2011. Vi ønsker at mindske forvirringen om 2 butikker med samme ejer, samme koncept og samme mærker men med forskellige navne. Men bare rolig, selvom vi skifter navn sker der ingen ændringer i vores koncept og vi ligger stadig i Hørsholm Midtpunkt på 1. sal.

Butiksbeskrivelse

Vi er en butik der byder dig velkommen med åbne arme. Vi ønsker, at du får den bedste oplevelse hos os. Sammen med vores medarbejdere sørger vi for at sammensætte både klassiske og basic modeller med de nye og skiftende trends til kvinder i alle aldre.

Brands

Vi ønsker at kunne levere de bedste styles til vores kunder, men samtidig stadig med en vis variation, så alle kan være med, både i stil og pris. Vi har flere danske brands, såsom Mos Mosh, Rue De Femme, Co ́Couture, Vagabond Shoes og Selected Femme, men vi handler også med flere udenlandske brands såsom, Rockendblue, Saki og Girl in Mind.

Jeans der sidder som de skal

Et af vores yndlings brands er Mos Mosh. Mos Mosh laver jeans til alle. Udover dette er branded dansk, hvilket gør at vi elsker det endnu mere. Det er altid muligt at finde en style der passer til din kropstype. De laver både klassiske jeans og bukser, men derudover designer de jeans og bukser som har et twist, enten så det følger tidens tendenser eller tør at være helt anderledes.

Ændringer ved navneskifte?

Der sker ingen ændringer ved dagligdagen i vores butik ved vores navneskifte til LÖFSTRÖM.

Vi kommer stadig til at have de samme brands, medarbejdere og ejer som i de sidste 24 år.

Mandag - Fredag: 10:00-19:00
Lørdag: 10:00-16:00
Søndag: Lukket
Se ændrede åbningstider og helligdage her.

Telefon: 45 76 11 06
lofstrom.dk/
Facebook
Instagram