Mini Zoo

Du finder Mini Zoo 1. sal.

Hos MiniZoo er vores passion dyr – til lands, til vands og i luften – de firbenede, tobenede, krybende, flyvende, hoppende, svømmende – alle dyr. Vi har mere end 25 års erfaring med salg af dyr fra vores MiniZoo-butikker og alt tilbehøret til et liv med dyr her fra minizoo.dk, og vi sætter en ære i at rådgive vores kunder og overføre vores store passion for dyr, så I får den bedste oplevelse med jeres hobby.

Akvarier startede det hele

Da vi for snart 20 år siden tog de første spadestik til det, der i dag er MiniZoo, var det akvarier, der startede det hele. Fisk i vandet og både saltvandsakvarier og ferskvandsakvarier var det eneste, vi brugte vores tid på. Ligesom nu elskede vi at rådgive vores kunder om alt fra akvarieplanter til eksotiske fisk og koraller, og hurtigt tilbød vi specialbyggede akvarier, som passede ind i de skøreste, mest funky, tjekkede og stilfulde indretninger og blev et møbel i sig selv. Akvarier er stadig en stor del af MiniZoo, men nu er der også kommet andre dyr på programmet, som er lige så berigende for både os og vores kunder.

Terrarier

At holde terrarie med krybdyr er en stor passion for mange, og det er en rigtig god idé, hvis I har allergier i familien, for der er absolut ingen allergier forbundet med krybdyr. Hvis du aldrig har prøvet at holde terrarie før, anbefaler vi, at du spørger os til råds om, hvad den bedste begynderpakke er – både for dig og børnene – men har du haft terrarie i mange år, har du selvfølgelig helt styr på det og kan fluks dykke ned i vores store udvalg af slangervaranerLeopardgekko og meget mere.

Hunde

”Hunden er menneskets bedste ven,” siger man populært, og det er vi helt enige i her på MiniZoo – ud over at vi naturligvis holder lige så meget af alle de andre skønne dyr. Hunden er det mest populære kæledyr i Danmark, og de små firbenede venner kan da også berige ens hverdag i en sådan grad, at man slet ikke aner, hvordan man har kunnet leve et liv uden. Hunde er sjove, kærlige, kloge, empatiske og bare altid rigtig glade for at se en, når man kommer træt hjem efter en hård dag på arbejde.
Vi sælger selvfølgelig ikke hunde over nettet – de ville også være ret svære at få ind ad brevsprækken … – men vi sælger alt andet, du står og mangler. Foder i ordentlig kvalitetaktiveringslegetøjhundekurvehundesnore og naturligvis en hulens masse godbidder – for vores pelsede kæledyr fortjener det allerbedste.

Katte

Katten er Danmarks andet mest populære kæledyr og et så vidunderligt lille væsen med dets helt egen vilje. Der findes både indekatte og udekatte, og har du en kat, der kun er inden døre, er det især en god idé med ekstra legetøj og ikke mindst kradsetræer, som stimulerer katten, når den hvæsser kløer op ad træet. At hvæsse er et medfødt behov hos katte, og har du derfor ikke et kradsetræ, finder den da bare et lækkert møbel i stedet. Katten hvæsser nemlig af to årsager: For at afmærke sit territorium og for at få ordnet kløerne, og det kan/skal man jo ikke bare sådan vænne den af med.
Her på MiniZoo Hørsholm sælger vi også en masse kvalitetsfoder til katte, ligesom du kan finde katteburekattetoiletter og kattegrus.

Gnavere

Gnaveren er Danmarks tredje mest populære kæledyr, og det er især kaniner, hamstere og marsvin, der indtager de små hjem. Der findes faktisk mere end 2.000 gnaverarter i verden, og med det store tal at prale af er gnaveren det mest artsrige pattedyr, der findes. Gnavere har, som navnet antyder, konstant brug for at gnave i noget, for det, der karakteriserer dem, er deres rodåbne tænder, som vil sige, at deres tænder vokser hele livet, og de derfor er nødt til at slibe tænderne for at undgå, at de vokser sig så lange som Pinocchios næse. Her hos MiniZoo Hørsholm sælger vi derfor et stort udvalg af gnaverguf, gnaverlegetøj og naturligvis en masse gnaverfoder, vitaminer og mineraler. Du kan også købe gnaverbure og gnaverhuse, og når du skal have din gnaver med på græs – for den lille pelsugle skal selvfølgelig også luftes – er det en rigtig god idé med en kaninsele eller en line til dit kæledyr.

Havedamme

Med en sø i haven løfter du din have direkte ind i eventyrland. Lyden fra vandets rislen, lyset fra søens undervandslamper, duften fra planterne om søen og de smukke fisks boltren i vandet. Det er bare skønt. Havedamme kan både være et temmelig overskueligt projekt og et meget ambitiøst projekt – alt efter, hvad du vælger at plante i søen og have af fisk i den. Men uanset hvad skal du selvfølgelig bruge lidt krudt på at få havedammen anlagt, og der kan vi hjælpe dig med gode råd og vejledning, så du ikke skyder hverken over eller under mål og får anlagt en havedam, der matcher dine og din haves behov. Har du helt styr på, hvad du skal have i havedammen, og hvordan du skal anlægge den, kan du bare gå på eventyr i vores store udvalg – lige fra små havedamsfiltre til store filteranlæg, lys, spots, jord, ler og havedamspotter til fiskenet og naturligvis fisk. Vær dog opmærksom på, at vi ikke sælger fisk online.

Huntershop

Som en del af vores store varesortiment hos MiniZoo, er Hunter blevet en fast del af hundesortimentet. Hunter har med deres hundeliner og halsbånd skabt flot og stilrent design og har igennem de sidste mange år udvidet med hundeskåle, underlag, hundepuder og kurve til de firbenede venner. For 2 år siden har Hunter også startet en serie for Katte og er forsat med deres flotte design i halsbånd og seler til katte. Vi byder derfor alle vores firbenede venner velkommen til MiniZoo Hørsholm.