Mr Gorm

Du finder Mr Gorm i Stueetagen.

Er du mand, og trænger din garderobe til lidt udskiftning? Og er høj kvalitet samt en god service vigtige faktorer for dig? Så er Mr. Gorm stedet, hvor din garderobe skal genopstå.

Hos Gorm finder du herremode til den kvalitetsbevidste mand. Både klassisk, casual og smart. Både til fest og fritid. Habitter, jakker, smarte jeans, poloer, klassiske chinos og et stort udvalg af skjorter. Alt sammen fra populære kvalitetsbrand, fx Hugo Boss, Ralph Lauren, Sand, Eton, Pal Zeleri, Parajumpers, Loake og Replay Jeans.

Vi laver også skjorter på bestilling. Så går du efter noget helt unikt, fx til en helt særlig anledning, eller vil du bare have en skjorte, der sidder som syet på dig? Kom ind i butikken, og hør, hvad vi kan tilbyde – og få skræddersyet din helt egen personlige skjorte. Vi garanterer dig, at den bliver en af dine favoritter!

Få gode tilbud i indbakken fra Mr. Gorm

Vil du have besked, når der sker noget spændende hos Gorm? Så tilmeld dig vores nyhedsbrev på mr.dk, og vælg Hørsholm, Mr Gorm.
Så holder vi dig opdateret på:

Gode tilbud og invitationer til før-udsalg
Inspiration til garderoben og masser af gode tips
Nyheder fra alle de populære brands

Vi glæder os til at sende dig tips og tilbud i din indbakke – og husk: det er helt gratis, og du kan altid nemt framelde dig nyhedsbrevet igen.

Vi bytter gerne hos Gorm

Hvis varen ikke passer – uanset om det er i størrelse eller smag – kan den selvfølgelig byttes. Bare husk at få et byttemærke på den – så har du 14 dage til at bytte i. Skal du give en gave, så skriver vi altid datoen, hvor du skal give gaven på byttemærket, så modtageren af gaven også har 14 dage til at bytte i. Og det kan han i øvrigt gøre i hvilken som helst Mr-butik landet over.

 

Mandag - Fredag: 10:00-19:00
Lørdag: 10:00-16:00
Søndag: 11:00-16:00
Se ændrede åbningstider og helligdage her.

Telefon: 45 86 07 38
hoersholm.mr.dk
Facebook
Instagram