Olfert & Ofelia

Du finder Olfert & Ofelia på 1. sal.

Er det de børnene, du skal shoppe tøj til, så er det Olfert & Ofelia, du skal gå på jagt i. Her finder du både tøj til søde prinsesser, cool chics, seje fyre og sporty drenge.

En utraditionel børnetøjsbutik

Hos Olfert & Ofelia betragter vi os selv som en utraditionel tøjbutik for børn. Vi tager nemlig ikke tingene alt for højtideligt. Ganske simpelt fordi, det er børn, vi har med at gøre. I vores butik forsøger vi at komme ned i øjenhøjde med børnene, så de kan få en sjov og positiv oplevelse, når de er med mor eller far ude at købe nyt tøj.

Børn er forskellige – det er vores udvalg også

Samme glade og legesyge filosofi gør sig gældende for vores udvalg af tøj, og skulle vi beskrive sortimentet med 3 ord, ville det være: lækkert, sjovt og anderledes. Og bredt. Hos os finder du nemlig tøj til børn i alle aldre – fra de helt nyfødte og til tweens på op til 16 år. Og i masser af forskellige stilarter. Vi tager nemlig hensyn til, at børn er forskellige. Nogle piger er vilde med lyserøde kjoler, mens andre foretrækker jeans og et mere råt look. Nogle drenge drømmer om at blive sportsstjerne, andre vil bare være super cool, og vi vil gerne dække hele linjen, så alle børn kan finde noget tøj, de føler sig tilpas, og som dem selv, i hos os.

Populære mærker hos Olfert og Ofelia

Hos Olfert & Ofelia finder du både kendte, førende børnetøjsmærker og mere unikke varer, som vi ofte selv henter i udlandet. Det gør samtidigt, at der prismæssigt også er noget for enhver. Vi fører bl.a. Christina Rohde, Cost;Bart, Finger into nose, Garcia Jeans, Huttelitut, Little Remix, Marc o'Polo, Marmar, Mini A Ture, Petit by Sofie Schnoor, Petrol, Pxell, Scotch R’Belle, Scotch Shrunk, Small Stuff, Soft Gallery, Tumble & Dry, Vingino, Verdeterre og Wheat.

Vi glæder os til at klæde dine børn på i vores kreative tøjunivers!

Mandag - Fredag: 10:00-19:00
Lørdag: 10:00-16:00
Søndag: 11:00-16:00
Se ændrede åbningstider og helligdage her.

Telefon: 31 90 44 42
olfertogofelia.dk/
Facebook
Instagram