Peter Beier Café

Du finder Peter Beier Café i Stueetagen.

Hos Peter Beier Café kan du nyde kvalitets-lækkerier i caféen eller du kan købe eksklusiv luksuschokolade, fra den anerkendte danske chokolademager. Al chokoladen er 100 % håndlavet med bønner fra Beiers egen kakaoplantage i Den Dominikanske Republik. Det er luksus for chokolovers!

Peter Beier – hele Danmarks chokolademand

Peter Beier er en anerkendt og hædret dansk chocolatier, der har uddannet sig i flere forskellige europæiske byer til i dag at blive en ægte chokoladekunstner. I 1996 startede han sin egen virksomhed, som skulle producere chokolader af højeste kvalitet. Til det formål købte han sin egen kakaoplantage, som siden hen har leveret de bønner, som har været med til at gøre chokoladeeventyret til en stor succes. Peter har modtaget adskillige udmærkelser og ærespræmier for sine chokoladeproduktioner, bl.a. for den ultimative kvalitet og hans egen energiske entusiasme. Og man er ikke i tvivl om, at Peter Beiers hjerte bløder for chokolade!

Chokoladens rejse

Som den eneste danske chocolatier ejer Peter Beier sin egen kakaoplantage. På den måde kan han sikre en høj råvarekvalitet, ordentlige arbejdsforhold og undgå børnearbejde. Chokoladen bliver produceret efter et jord-til-bord-koncept hele vejen igennem produktionen, hvor man forsøger at skabe de bedste vækstvilkår for kakaotræerne, samtidig med at man gør en stor indsats for at opretholde naturens naturlige balance.

På kakaotræerne vokser bønnerne godt under den dominikanske sol, samtidig med at de skønne danske frugter og bær, der tilsættes chokoladen, vokser i Danmark.

Der bruges primært økologiske råvarer, og produktionen foregår altid med omtanke for klima og miljø – både på kakaoplantagen og herhjemme.
Kakaofrugterne høstes og bearbejdes hver anden uge hele året rundt af en række dygtige og dedikerede medarbejdere, som producerer nogle af verdens allerbedste råvarer til produktion af chokolade.

Udvalget: Chokolade i alle afskygninger

I caféen i Hørsholm kan du nyde alle lækkerierne fra Peter Beier - inkl. kaffe, te, kakao, lækre sandwich, et udvalg af lækker chokolade i diverse afskygninger. Du kan også købe dragémandler med forskelligt frugtovertræk, pålægschokolader, rene chokoladeplader, fyldte chokolader, flødeboller, chokoladedrikke og meget meget mere.

Mandag - Fredag: 10:00-19:00
Lørdag: 10:00-16:00
Søndag: 11:00-16:00
Se ændrede åbningstider og helligdage her.

Telefon: 45 86 02 55
pbchokolade.dk/
Facebook
Instagram