Sko og Nøgleservice

Du finder Sko og Nøgleservice på 1. sal.

Hos Sko og Nøgleservice kan vi hjælpe dig med lidt af hvert. Vi kan fx reparere dine sko eller kopiere en nøgle for dig – eller andre små praktiske ting, som hurtigt skal klares i hverdagen.

Skal vi reparere dine sko?

Er dine sko blevet ødelagt, før du var færdig med at gå i dem? Så kan vi hjælpe dig. Vi laver alle former for skoreparationer og er eksperter i reparation af ridestøvler. Vi forhandler desuden danske træsko og forskelligt skotilbehør fx skocreme, imprægnering og snøre.

Kopi af nøgler

Har du brug for en ekstra nøgle? Den kan vi hurtigt lave til dig. Vi leverer langt de fleste typer af nøgler – også bilnøgler med startspærre.

Vi har mange års erfaring med alt, hvad vi laver, så du kan være helt tryg, når du afleverer dine ting hos os. Vi garanterer hurtig levering og altid rimelige priser.

Andre praktiske services hos Sko og Nøgleservice

Vi kan også hjælpe dig med andre praktiske ting hos Sko- og Nøgleservice. Fx kan vi slibe dine knive eller lave et navneskilt til din dør. Har du andre ting, der trænger til en reparation eller er der noget andet, du er i tvivl om, om vi kan hjælpe med, så ring til os. Så kan vi lynhurtigt vurdere, om det er en opgave, vi kan fikse.

Sko og Nøgleservice i Hørsholm Midtpunkt – vi er ret praktisk anlagte og ret praktiske at kende!

Mandag - Fredag: 10:00-19:00
Lørdag: 10:00-16:00
Søndag: Lukket
Se ændrede åbningstider og helligdage her.

Telefon: 45 57 20 50