Smukke negle

Du finder Smukke negle på 1. sal.

Vil du have de flotteste festnegle, næste gang du skal til fest? Eller elsker du bare at have lange, iøjnefaldende negle? Så bestil en tid hos Fie Kirstine fra Smukke negle, der er ekspert i at lave små kunstværker på dine fingerspidser.

Mød neglekunstneren Fie

Hos Smukke negle laver Fie Kirstine masser af forskellige neglebehandlinger. Fie lærte sig selv at arbejde med neglelak og forlængelser af negle i 2010 og har siden hen uddannet sig på et hav af kurser, primært hos CND – verdens største udbyder af produkter til den professionelle neglebranche. Der sker hele tiden nye ting i branchen, og Fie tager stadig på forskellige kurser, for at holde sig opdateret på de hotteste trends, og kunne give dig det resultat, du drømmer om.

Forlængelser, forstærkninger og shellac

Der tilbydes mange forskellige typer af behandlinger i butikken. Du kan fx få lavet forlængelser enten med tip eller skabelon. Det betyder, at dine negle ikke behøver at have en bestemt længe, for at blive lavet flotte. Forlængelser er fx en stor fordel for neglebiddere, fordi man praktisk talt laver neglepladen længere.

Du kan også få lavet forstærkninger og få malet flotte farver eller mønstre med Shellac. Skal det være ekstra festligt har Fie også et udvalg af Nail art, fx Swarovski sten, 3D-blomster, glimmer og mange andre fancy detaljer.

Det siger kunderne

Hos Smukke negle kommer mange trofaste kunder – det gode resultat giver nemlig en lyst til at komme igen, og Fie har fået mange fine udtalelser fra hendes kunder. Folk siger bl.a.: ”Fie er super sød og laver negle til perfektion. Hun er absolut den eneste, der skal lave mine negle!” og ”Har fået lavet negle mange steder, men Fie er og bliver den bedste. Ingen andre får lov at lave mine negle”.

Du kan booke tid online og se alle behandlinger og priser på smukke-negle.dk.

Mandag - Fredag: 10:00-19:00
Lørdag: 10:00-16:00
Søndag: Lukket
Se ændrede åbningstider og helligdage her.