SPORTMASTER

Du finder SPORTMASTER på 1. sal.

Hos SPORTMASTER finder du et stort udvalg af sportsudstyr – både fra kædens eget mærke og fra store, populære sportsbrands. Butikken i Hørsholm er en af de nyere butikker og dermed også en af de flotteste blandt kædens over 100 butikker rundt omkring i landet.

Alt til sportsudøveren

Uanset om det er fodbold, bordtennis, svømning eller en helt anden sport, du dyrker, finder du et større eller mindre udvalg af udstyr hos os. Vi fører både tøj, sko, undertøj, tasker og diverse udstyr – alt lige fra pulsure og energiprodukter til fjerbolde og dykkerbriller. Du får også et stort udvalg af førende sportsmærker inden for forskellige discipliner – nogle af vores mest populære mærker er fx: Adidas, Hummel, Nike, Newline, Reebok, Salomon, Seger og Peak Performance.

Højt serviceniveau

Hos SPORTMASTER sætter vi også en stor ære i at kunne rådgive dig korrekt – og især når det kommer til sportsudstyr, er det ekstremt vigtigt, at du kommer hjem med det rigtige produkt, bl.a. så du ikke pådrager dig unødige skader. Så er du i tvivl, fx om en størrelse eller model, så spørg hellere en gang for meget end en for lidt. Af samme årsag tilbyder vi også gratis løbetest i vores butikker, hvor vores specialuddannede medarbejdere analyserer din løbestil og hjælper dig med at finde et par løbesko, der matcher din profil.

En klub med seriøse fordele

Er du ekstra vild med sport (eller bare gode tilbud og ekstra services), så kan du nemt og helt gratis blive medlem af Klub SPORTMASTER, og få lidt mere end alle andre:

Faste medlemstilbud og rabatter på udvalgte varer

Bonuspoint, når du handler – som senere kan bruges til at shoppe ekstra for

Invitationer til før-udsalg og andre spændende VIP-events

Fri levering fra webshop

Dine bonner gemmes elektronisk hos os

30 dages tilfredshedsgaranti på sportssko: Prøv skoen i 30 dage, er du ikke tilfreds, tager vi retur og bytter til en ny

Mandag - Fredag: 10:00-19:00
Lørdag: 10:00-16:00
Søndag: 11:00-16:00
Se ændrede åbningstider og helligdage her.

Telefon: 45 76 85 00
sportmaster.dk/
Facebook
Instagram