TICK – Tiger of Sweden

Du finder TICK – Tiger of Sweden på Torvet.

TICK og TICK – Tiger Of Sweden bliver slået sammen

De genåbner 1. oktober med en kombineret herre, dame og livstilsbutik.

Indtil da kan du stadig finde TICK i stueetagen, imens TICK – Tiger Of Sweden rykker på Torvet til butikken er klar.

Ved spørgsmål kontakt TICK på telefon nr. 45 86 04 46

Brandet og butikken

Tiger of Sweden har gennem de seneste år været et af de mest populære skandinaviske modebrands – både herhjemme og i resten af verden. Brandet er især blevet kendt for deres karakteristiske smalle silhuetter, de strømlinede perfect fit-looks og ikke mindst deres evne til at skabe 'wearable' styles: tøj, du kan have på på job og tage direkte videre i byen i.
Er du på jagt efter et nyt lækkert outfit, så kom ind i butikken i Hørsholm og oplev, hvordan Tigers stilrene linjer og det sædvanlige høje serviceniveau fra TICK-butikkerne går op i en højere enhed.

Kollektionerne

Vi har altid de nyeste kollektionerne på hylderne i butikken. Vi fører den overordnede Tiger of Sweden-linje og den mere ungdommelige linje ”Tiger Jeans” i både herre- og dameafdelingen. Til herrer omfatter kollektionerne bl.a. skjorter, strik, sko, jeans, tasker og undertøj. Og til damer: overtøj, kjoler, nederdele, toppe, t-shirts, skjorter, strik, jeans, tasker, accessories og andre lækre styles.

The suit story by Tiger of Sweden

Historien om det fantastiske svenske brand går over 100 år tilbage – nærmere bestemt tilbage til 1903, hvor firmaet blev grundlagt af to mænd fra den lille svenske kystby Uddevalla. I starten henvendte brandet sig mest til ældre mænd og det var primært bukser med klassisk snit, der blev solgt. Men pludselig opdagede de to svenske købmænd et hul i markedet: De ville gøre de klassiske suits til hverdagstøj. Dengang var det kun bankfolk, der gik med jakkesæt – og det var ofte en lang proces at få dem fremstillet, fordi de skulle bestilles og specialsyes hos en skrædder. Derfor begyndte de to designere at fremstille jakkesæt, som var klar til brug med det samme. En trend, der blev vel modtaget – især blandt de unge og trendy byboere – og blev starten på den vækst, der har gjort Tiger of Sweden til det succesfulde brand, det er i dag.

Besøg os i butikken – and get your Tiger on!

Mandag - Fredag: 10:00-19:00
Lørdag: 10:00-16:00
Søndag: 11:00-16:00
Se ændrede åbningstider og helligdage her.

Telefon: 45 86 04 54
tickstore.dk/
Facebook
Instagram