Tøjeksperten

Du finder Tøjeksperten i Stueetagen.

Er det tid til at få garderoben opdateret? Så kig forbi Tøjeksperten, og få det gjort en gang for alle! Her er lidt af hvert at vælge imellem og til priser, så du kan købe så meget på en gang, at du ikke skal spekulere over, om du mangler noget i garderoben det næste lange stykke tid.

God service – og masser af gode tilbud

Tøjeksperten er en af landets største herretøjskæder. Vi har omkring 100 butikker fordelt over hele Danmark, der alle tjener ét højere formål: At klæde den danske mand godt på. I vores butikker finder du derfor masser af smart tøj i god kvalitet til mænd i alle aldre.
I butikken i Hørsholm har vi kun én ting på dagsordenen: At give dig den bedste service; vi vil gerne gøre det så nemt for dig som muligt at vælge det rigtige tøj – og sikre os, at du kommer hjem med noget, du bliver glad for. Vores priser er altid rimelige, og vi har også altid nogle ekstra gode tilbud til dig.

Tøj til enhver lejlighed – fra populære mærker

Udvalget i vores butik er bredt – fra godt klassisk hverdagstøj som jeans, chinos, t-shirts, sweatshirts, strømper og undertøj til tøj og tilbehør til mere festlige lejligheder, fx habitter, slips, skjorter osv. Vi fører både vores egne mærker i butikken og andre populære brands, fx Morgan, Huzar, Lindbergh, Shine, Bison og Oscar og Signal.

Vil du være ekstra smart? Bliv medlem af Klub Tøjeksperten

Melder du dig ind i Klub Tøjeksperten, får du en masse ekstra ting oven i hatten, når du handler hos os. Du kan bl.a. optjene point på alle dine køb og bruge pointene i vores pointshop, hvor du kan få masser af forskellige lækre ting til særligt gode ”point-priser”. Du får også en medlemsside, du kan logge ind på – og som holder styr på dine kvitteringer og point for dig. Desuden får du mulighed for at deltage i forskellige medlemskonkurrencer, hvor der altid er fede præmier på højkant.

Mandag - Fredag: 10:00-19:00
Lørdag: 10:00-16:00
Søndag: 11:00-16:00
Se ændrede åbningstider og helligdage her.

Telefon: 72 34 91 11
toejeksperten.dk/
Facebook
Instagram