Wunderwear

Du finder Wunderwear i Stueetagen.

At iføre sig et nyt, lækkert sæt undertøj er ren forkælelse. Man føler sig lige en tand mere lækker i det. Hos WUNDERWEAR finder du masser af lækkert lingeri, du kan forkæle dig selv med, og vi hjælper dig gerne med at finde den helt rigtige størrelse og model.

Branchens største udvalg

Lingeribranchens største udvalg? Det finder du hos WUNDERWEAR. Vi har masser af eksklusivt lingeri i gode kvaliteter og masser forskellige farver og former. Er det nyt badetøj, du er kommet for at finde, går du heller ikke forgæves. Hos os finder du både søde bikinier og elegante badedragter. Du kan også forkæle dig selv med nyt nattøj – fx en flot kjole eller måske en vamset pyjamas – eller et par lækre kvalitetsstrømper.

Vi ved, om nogen, at kvinder er forskellige. Derfor byder vores sortiment på mange forskellige mærker, der passer til forskellige typer af kvindekroppe. Vi fører bl.a.: Prima Donna, Wolford, Lise Charmel, Simone Péréle, Triumph, Missya, Calvin Klein, Femilet, Marie Jo, Falke, Calida, Chantelle, Stella McCartney og Féraud.

Book en tid med vores BH-ekspert

Ifølge statistikker bruger op mod 80% af alle danske kvinder en forkert BH-størrelse. Det synes vi, er synd. Vi mener, at alle kvinder skylder sig selv at gå med en BH, der passer perfekt, fordi vi ved, hvilken forskel det kan gøre – både udseendemæssigt og i forhold til komfort.

Derfor kan du hos WUNDERWEAR bliv målt og få rådgivning i hvilken størrelse og pasform, du skal vælge – og hvilke mærker, du skal gå efter. Du vil garanteret blive overrasket – og kunne se og mærke en tydelig forskel!

Lad os hjælpe dig med at fremhæve dine bedste sider.

Byttepolitik i WUNDERWEAR

Har du købt eller fået noget, der skal byttes? Kom med det inden for 30 dage, så bytter vi til noget andet eller giver pengene retur, såfremt du har bonnen med og mærkerne stadig er på varen.

Har du købt en nedsat vare eller en vare på udsalg, skal den byttes inden for 7 dage. Vi giver ikke pengene retur på nedsatte varer, men bytter selvfølgelig til en hvilken som helst anden vare i butikken. Uanset hvor i landet varen er købt, kan den byttes i alle WUNDERWEARs butikker.

Mandag - Fredag: 10:00-19:00
Lørdag: 10:00-16:00
Søndag: 11:00-16:00
Se ændrede åbningstider og helligdage her.

Telefon: 38 41 21 10
wunderwear.dk/
Facebook
Instagram