Ledige stillinger2023-11-27T10:46:52+01:00

LEDIGE STILLINGER I HØRSHOLM MIDTPUNKT

Peter Beier Chokolade søger fuldtidsmedarbejder 

Til vores butik & Café søges en engageret og serviceminded salgsassistent

Du har en unik mulighed for, at blive en del af én af Danmarks førende chokoladeproducenter. Vi har en klar ambition om at være de bedste indenfor kvalitet og service – og det er en livslang passion for os, at levere den allerbedste chokoladeoplevelse. Det gør vi ved at give chokoladen den opmærksomhed, den fortjener og ved kun at bruge sporbare råvarer af den allerbedste kvalitet – alt sammen for smagens skyld!

 Som salgsassistent vil du være en del af et engageret team, der sørger for den daglige drift. Det er vigtigt, at du har stor interesse for salgsarbejde og er opsøgende i forhold til potentielle kunder. Du skal være drevet af lysten til at yde den allerbedste service til vores kunder, skabe unikke kundeoplevelser samt være en rollemodel for de øvrige ansatte.  Din personlighed er lige så vigtig som dine faglige kvalifikationer, og det er derfor afgørende, at du har et positivt sind og let til smil, er ambitiøs, selvkørende og har fokus på høj kvalitet og service. Vi sørger naturligvis for grundig oplæring og tilbyder både intern og ekstern uddannelse, så du føler dig klædt ordentligt på til opgaven.

Som medarbejder er du en vigtig ambassadør for Peter Beier Chokolade, og vi forventer, at du vil give kunderne den absolut bedste service

Vi forestiller os at du:

-Har erhvervserfaring fra detailhandlen eller andet arbejde, hvor kundekontakt har indgået
-Er udadvendt, initiativrig og kundeorienteret.
-Har et højt energiniveau og lægger vægt på at levere fortrinlige resultater hver dag, samtidig med at du har styr på detaljerne og kan prioritere dine opgaver.
-Kan udøve en service udover det sædvanlige og være optaget af det gode salg.
-Er ansvarsbevidst og stabil, har gode samarbejdsevner, men også kan arbejde selvstændigt.

 Vi kan tilbyde:

-Gode muligheder for uddannelse, internt såvel som eksternt.
-Et attraktivt job i en visionær familievirksomhed i stor vækst, hvilket giver gode muligheder for et videre karriereforløb.
-Gode medarbejderforhold samt personalepriser.
-Et job, med en alsidig hverdag.
-Søde og hjælpsomme kolleger, der brænder for det de laver.

Ansøgning: Noter venligst i emnefeltet: Salgsassistent Hørsholm

Vi behandler ansøgninger løbende.

Tiltrædelse: hurtigst muligt

Send en motiveret ansøgning, vedlagt CV og billede på mail Hoersholm@pbchokolade.dk, eller kom ind og afleverer den i butikken.

RECEPTIONIST HOS COSMO LASER

Hos Cosmo Laser har vi en stærk ambition om at opretholde vores position som en af de mest anerkendte og respekterede virksomheder i branchen. Med vores imponerende historie, der strækker sig tilbage til 2009, og over 70 engagerede medarbejdere fordelt på seks klinikker i hele landet, er vi stolte af vores succes og fortsatte vækst.

Vores vision “naturlige resultater for alle”, afspejler vores etiske og æstetiske tilgang til kosmetiske behandlinger. Som en ansvarlig spiller i branchen tager vi det fulde ansvar for at levere de bedste resultater og garanterer fuld gennemsigtighed for vores kunder. Vi er også kendt for at have tilgængelighed, integritet og faglighed som kerneværdier, og vi værdsætter disse værdier i alt, hvad vi gør.

Hvis du er en passioneret, dedikeret og målrettet person med et øje for succes og en forståelse for, hvad det kræver at være en del af en velrenommeret organisation, kan du have det, der skal til for at blive en del af Cosmo Lasers team.

Lige nu søger vi en smilende og servicemindede receptionist til vores klinik i Hørsholm. Jobbet er som timeansat med tiltrædelse snarest muligt. Stillingen er i gennemsnit på ca. 20 timer ugentligt og er fordelt over hele dagen samt i visse weekender.

Jobbet

Du får verdens bedste job! Du bliver vores ansigt udadtil, når du betjener vores skønne kunder i en åben og indbydende reception.
Du får en masse dygtige kolleger, der alle arbejder med kundeservice- og receptionistopgaver fra enten vores kontor i København, eller fra en af vores øvrige klinikker i Rødovre, Roskilde, Aarhus og Vejle.
Og så har vi i øvrigt nogle super dygtige behandlere, som du også kommer til at samarbejde med!

Dine primære opgaver:

—Levere branchens bedste kundeoplevelse.
—Telefonisk kontakt med vores kunder – herunder rådgivning, salg samt serviceopkald.
—Ansvar for håndtering af kassen – inkl regnskab. Vi har rigtigt travlt og det betyder også, at vi gør alt, hvad vi kan for at optimere processer.
—Bookinger – oprettelse, ændringer, optimering af kalendere osv.
—Du får medansvar for klinikkens daglige drift, herunder også lager, oprydning, rengøring, etc.
—En aktiv del i at bevare det bedste arbejdsmiljø i vores dejlige team af receptionister og behandlere.
—Lejlighedsvis at kunne give en hjælpende hånd med i vores andre klinikker i København, Rødovre og Roskilde.

Du vil indgå i et team, som vil tage sig godt af dig, når du starter. Du får praktisk erfaring meget hurtigt, i samråd med dine kolleger og du vil referere til kundeservicechefen.

Om dig

Det falder dig naturligt at tale med andre mennesker og du trives i en udadvendt rolle, hvor den gode oplevelse er i fokus. Alle skal forlade vores klinikker med et smil på læben, og der stoler vi på, at du ved præcis, hvad der skal til for at få det til at ske.
Cosmo er en arbejdsplads, som konstant er under stor udvikling, hvilket betyder, at der løbende kan være behov for hjælp til diverse opgaver. Derfor søger vi en medarbejder, der er fleksibel og forandringsvillig samt god til at træde til, hvor der er behov for det.

Uddannelse og erfaring

—Taler, læser og forstår dansk og engelsk
—Bruger af Office pakken og vant til at arbejde med kalenderstyring og bookingsystemer
—Gerne erfaring med kundeservice og kendskab eller interesse for den kosmetiske branche

Vi ser frem til at modtage en motiveret ansøgning og et CV fra dig. Vi afholder samtaler løbende, og ansætter, når vi har fundet den rette kandidat.

Du kan sende din ansøgning og dit CV til bo@cosmolaser.dk
Lokation: Hørsholm Midtpunkt, 1. sal, butik 153 ved H&M, 2970 Hørsholm
Læs mere om vores vision og værdier her: Om Cosmo