Ledige stillinger2023-08-24T09:38:40+02:00

LEDIGE STILLINGER I HØRSHOLM MIDTPUNKT

PLAZA SØGER SALGSASSISTENT

Vi er i stor udvikling hos PLAZA og søger derfor en passioneret deltidsmedarbejder til vores butik i Hørsholm.
Som en del af holdet i vores butik i Hørsholm, bliver du en aktiv del af et dynamisk team, der alle har en enorm passion for ure og smykker. Vi forventer du er udadvendt, smilende og imødekommende på gulvet, og samtidigt værdsætter struktur og orden i butikken og overholder dine deadlines.

Tiltrædelse: 01.09.23 eller hurtigst muligt 
Sted: PLAZA Hørsholm Midtpunkt 
Stilling: Butiksassistent 10-20 timer pr. uge 
Løn: Efter aftale

Arbejdsbeskrivelse 

—Sørge for at vores høje serviceniveau opretholdes – både ift. kundeoplevelse samt produktviden
—Medansvar omkring at butikken fremstår pæn og salgsklar hver dag
—Håndtering af Click & Collect ordrer
—Varemodtagelse samt løbende udskiftning i butikken ift. display af varer
—Holde orden på lager og opdatere det løbende samt diverse lavpraktiske opgaver

Kvalifikationer 

—Du drives af at skabe resultater i samarbejde med andre
—Du har en vis passion for ure & smykker
—Du har eventuelt arbejdet med smykker eller fashion tidligere (Ikke et krav)
—Butikserfaring er et plus

Entreprenant kultur med store vækstambitioner 
PLAZA er en landsdækkende ur- og smykkekæde, med velkendte brands, spændende upcomers, egne designs og et stort udvalg indenfor ædelsten, guld og sølv.  

PLAZA driver i dag 11 butikker samt en onlineforretning, der alle stræber efter at give kunderne et inspirerende univers, der hylder tidens trends, farver, designere og guldsmedens unikke håndværk. Udover vores egne guld-, sølv- og diamantsmykker, forhandler vi også anerkendte brands som STINE A, Maanesten, Skagen, Izabel Camille og en lang række andre ure- og smykkebrands. 
 
Skulle ovenstående være noget for dig, så send meget gerne dit CV og ansøgning til butikschef i Hørsholm, Agnes på rms@plaza.dk og skriv ”Deltid, Hørsholm” i emnefeltet. Vi afholder samtaler løbende indtil stillingen er besat.  
 
Vi ser frem til at høre fra dig! 

RECEPTIONIST HOS COSMO LASER

Hos Cosmo Laser har vi en stærk ambition om at opretholde vores position som en af de mest anerkendte og respekterede virksomheder i branchen. Med vores imponerende historie, der strækker sig tilbage til 2009, og over 70 engagerede medarbejdere fordelt på seks klinikker i hele landet, er vi stolte af vores succes og fortsatte vækst.

Vores vision “naturlige resultater for alle”, afspejler vores etiske og æstetiske tilgang til kosmetiske behandlinger. Som en ansvarlig spiller i branchen tager vi det fulde ansvar for at levere de bedste resultater og garanterer fuld gennemsigtighed for vores kunder. Vi er også kendt for at have tilgængelighed, integritet og faglighed som kerneværdier, og vi værdsætter disse værdier i alt, hvad vi gør.

Hvis du er en passioneret, dedikeret og målrettet person med et øje for succes og en forståelse for, hvad det kræver at være en del af en velrenommeret organisation, kan du have det, der skal til for at blive en del af Cosmo Lasers team.

Lige nu søger vi en smilende og servicemindede receptionist til vores klinik i Hørsholm. Jobbet er som timeansat med tiltrædelse snarest muligt. Stillingen er i gennemsnit på ca. 20 timer ugentligt og er fordelt over hele dagen samt i visse weekender.

Jobbet

Du får verdens bedste job! Du bliver vores ansigt udadtil, når du betjener vores skønne kunder i en åben og indbydende reception.
Du får en masse dygtige kolleger, der alle arbejder med kundeservice- og receptionistopgaver fra enten vores kontor i København, eller fra en af vores øvrige klinikker i Rødovre, Roskilde, Aarhus og Vejle.
Og så har vi i øvrigt nogle super dygtige behandlere, som du også kommer til at samarbejde med!

Dine primære opgaver:

—Levere branchens bedste kundeoplevelse.
—Telefonisk kontakt med vores kunder – herunder rådgivning, salg samt serviceopkald.
—Ansvar for håndtering af kassen – inkl regnskab. Vi har rigtigt travlt og det betyder også, at vi gør alt, hvad vi kan for at optimere processer.
—Bookinger – oprettelse, ændringer, optimering af kalendere osv.
—Du får medansvar for klinikkens daglige drift, herunder også lager, oprydning, rengøring, etc.
—En aktiv del i at bevare det bedste arbejdsmiljø i vores dejlige team af receptionister og behandlere.
—Lejlighedsvis at kunne give en hjælpende hånd med i vores andre klinikker i København, Rødovre og Roskilde.

Du vil indgå i et team, som vil tage sig godt af dig, når du starter. Du får praktisk erfaring meget hurtigt, i samråd med dine kolleger og du vil referere til kundeservicechefen.

Om dig

Det falder dig naturligt at tale med andre mennesker og du trives i en udadvendt rolle, hvor den gode oplevelse er i fokus. Alle skal forlade vores klinikker med et smil på læben, og der stoler vi på, at du ved præcis, hvad der skal til for at få det til at ske.
Cosmo er en arbejdsplads, som konstant er under stor udvikling, hvilket betyder, at der løbende kan være behov for hjælp til diverse opgaver. Derfor søger vi en medarbejder, der er fleksibel og forandringsvillig samt god til at træde til, hvor der er behov for det.

Uddannelse og erfaring

—Taler, læser og forstår dansk og engelsk
—Bruger af Office pakken og vant til at arbejde med kalenderstyring og bookingsystemer
—Gerne erfaring med kundeservice og kendskab eller interesse for den kosmetiske branche

Vi ser frem til at modtage en motiveret ansøgning og et CV fra dig. Vi afholder samtaler løbende, og ansætter, når vi har fundet den rette kandidat.

Du kan sende din ansøgning og dit CV til bo@cosmolaser.dk
Lokation: Hørsholm Midtpunkt, 1. sal, butik 153 ved H&M, 2970 Hørsholm
Læs mere om vores vision og værdier her: Om Cosmo