Club Tan

Du finder Club Tan på 1. sal.

Trænger kuløren til en opgradering eller skal den lækre sommerfarve vedligeholdes? I Hørsholm midtpunkt kan du tage sol hos Club Tan – en populær dansk solcenterkæde med nogle af landets mest attraktive solarier og med over 120 solcentre fordelt over hele landet. Club Tan er for dig, der foretrækker selvbetjening, men som stadig forventer relevant og let tilgængelig information, samt effektiv solbadning i hygiejniske omgivelser.

Hygiejne og rengøring i topklasse

Det særlige ved Club Tan er kædens høje krav til æstetik, systematik og hygiejne – herunder rengøring og udskiftning af rør. For at sikre høj kvalitet, har man udviklet nogle ensartede standarder og krav, som alle centre skal overholde. På den måde kan du altid kan være sikker på at få den samme gode soloplevelse.

Hudanalyse og gratis creme hos Club Tan

Som de første i Danmark har Club Tan udviklet en hudtype-scanner, som hjælper dig til at vælge den rigtige solbehandling til netop din hud. Derudover finder du i centeret skønne før- og efterbehandlingscremer.
Cremen, du skal smøre på før behandling, får huden til at danne mere pigment, så dine minutter i solen bliver mere effektive. Efterbehandlingscremen er gratis og en Aloe Vera-baseret creme, der tilfører fugt til huden, gør farven mere jævn og får gløden til at holde længere.

Abonnér på solen

Kan du ikke få nok af solen? Så kan du få et lavpris-abonnement, hvor du betaler en fast pris pr. måned og til gengæld kan benytte solariet hver anden dag (dog maks. for kr. 70,- pr. gang).

Glæd dig til at få en god kulør – og det livsvigtige D-vitamin – i et seriøst solcenter.

Lukket alle helligdage.

Mandag - Fredag: 07:00-20:00
Lørdag: 07:00-20:00
Søndag: 07:00-20:00
Se ændrede åbningstider og helligdage her.