Balletkompagniet Hørsholm

Indgang dirkete fra parkeringspladsen ved siden af Elgigantens vareudlevering.

Tirsdag: 14:50 - 18:00
Onsdag: 14:50 - 19:40
Torsdag: 09:00 - 18:00
Fredag: 09:00 - 18:00
Lørdag: 08:30 - 14:00
Søndag: 08:30 - 12:40
Mandag: 14:50 - 20:15
Book tid online
Balletoplevelser for alle aldre og niveauer

Meld dig til ballet hos Balletkompagniet i Hørsholm Midtpunkt 

Ballet er kendt for sin skønhed og elegance. Og hvis du har taget dig selv i at se på med fascination, mens balletdansere har udført smukke og flydende bevægelser på scenen, kan du med fordel overveje, om du også vil lære det. Hos Balletkompagniet kan du lære klassisk ballet – og bare rolig, der er plads til alle niveauer og alle aldre.

Oplev, hvordan balletkompagniet skaber oplevelser for livet

Der er mange fordele ved at vælge at melde dig til undervisning hos Balletkompagniet. Du kommer til at lære den elegance og skønhed, der er et af de store kendetegn ved ballet – og det kan endda afspejle sig i din smidighed og din daglige holdning med tiden. Ballet styrker koncentrationsevnen, hvilket også kan gavne din hverdag, hvis du nogle gange føler, at det er svært at fokusere på arbejde eller skole. Og så kommer du naturligvis også til at møde en masse andre, der også ønsker at lære ballet. 

Fra sjove og hårde undervisninger til hyggelige sammenkomster uden for træningen og måske endda optrædener – hos Balletkompagniet kan du skabe minder for livet.

Lad dit barn prøve undervisningen på balletskolen

Er dit barn interesseret i at gå til ballet, så er der god grund til at sige ja. Når det kommer til sport og fritid, er der nemlig masser af positiv læring i ballet, der kan komme dit barn til gode. 

Først og fremmest er ballet en form for motion, der derfor kan fremme fysisk sundhed og velvære. At mestre ballet kan også være med til at give dit barn bedre selvtillid og selvværd, og måske endda øge de sociale færdigheder. Endelig er det værd at nævne, at ballet også lærer disciplin – og selvdisciplin. 

Besøg Balletkompagniet i Hørsholm Midtpunkt

Hvad end det er dig selv eller dit barn, der skal meldes til ballet, der er både sjovt og lærerigt, så er der yderligere fordele ved at vælge Balletkompagniet. Balletskolen er nemlig placeret i Hørsholm Midtpunkt, hvilket betyder, at der både før og efter undervisningen er mulighed for at besøge vores mange spændende butikker. 

Har sulten meldt sig, kan du også nyde et smagfuldt måltid på et af vores spisesteder. Det kan både være en god måde at fordrive tiden på, mens du venter på, at dit barns undervisning er færdig. Men det kan også være den oplagte måde at belønne dig selv efter en hård times træning.

Studiet er åbent, når der er undervisning, men kan altid kontaktes på mail [email protected]

Kontakt

Balletkompagniet 
Telefon 71 99 38 31 (tirs. kl. 10-11)
Mail [email protected]
Hjemmeside
Instagram