Buch Copenhagen

Du finder Buch Copenhagen i Stueetagen.

Hos Buch Copenhagen finder du masser af lækre og luksuriøse ting inden for tøj, sko, accessories og boligacessories til fantastiske priser. What’s not to like?

Feminint boheme-paradis

Når du træder ind af døren hos Buch, træder du ind i et hyggeligt, varmt og feminint univers. Den tydelige boheme-stil går igen hele vejen igennem – både i udvalget af varer og i hele butikkens indretning. En oplevelse i sig selv.
På bøjlerne finder du bl.a. de fineste toppe med blonder, sten og andre flotte detaljer, bukser i skønne feminine farver og jakker og cardigans i unikke og lækre designs. Og på hylderne: sko, støvler, armbånd, halskæder, tørklæder, huer, tasker og meget mere.
Derudover har Buch Copenhagen i Hørsholm også et udvalg af boligartikler – alt sammen unikke fund, der blandt andre bliver hentet på lokale markeder i Frankrig.

Luksus til jordnære priser

Det er ikke utænkeligt, at du finder et par nye bukser eller en festtop til under 250 kr. En meget vigtig del af butikkens koncept er nemlig de jordnære priser; luksus ikke behøver at koste en formue. Til de helt store luksusdyr fås der dog også særligt eksklusive kollektioner i ekstra høj kvalitet

P.S. Buch holder nogle helt vilde udsalg indimellem, hvor du virkelig kan gøre et (eller mange) kup – så hold øje med facebook.dk/buchcopenhagen. Og husk at komme i god tid – et Buch Sale plejer at være ret populært…

Mandag - Fredag: 10:00-19:00
Lørdag: 10:00-16:00
Søndag: 11:00-16:00
Se ændrede åbningstider og helligdage her.

Telefon: 32 16 24 60
buchcopenhagen.dk
Facebook
Instagram