Rough & Sweet

Se på kort
Tirsdag: 09:00 - 18:00
Onsdag: 09:00 - 18:00
Torsdag: 09:00 - 18:00
Fredag: 09:00 - 18:00
Lørdag: 09:00 - 15:00
Søndag: 10:00 - 15:00
Mandag: 09:00 - 18:00
Hyggeligt indrettet butik
Primært tøj, men også fine accessories
Unikke fund fra forskellige markeder i Paris, Tyskland, Sverige og Italien

Besøg Rough & Sweet i Hørsholm Midtpunkt

Hvis du elsker stilfuldt tøj til gode priser, bør du bestemt besøge Rough & Sweet i Hørsholm Midtpunkt. Butikken er hjemsted for unikke håndplukkede varer, der primært stammer fra forskellige markeder i Europa. I butikken kan du især finde et stort udvalg af tøj, sko og accessories til den stilbevidste kvinde. Besøg butikken i Hørsholm Midtpunkt i dag, og bliv inspireret af de mange muligheder.

Rough & Sweet er meget mere end bare en tøjbutik

Rough & Sweet i Hørsholm Midtpunkt er meget mere end blot en tøjforretning. Det er et univers for inspiration, hvor du fra mandag til søndag kan komme ind og blive inspireret af spændende fund fra markeder i Berlin, Paris og andre europæiske byer.

Personalet i Rough & Sweet står altid klar til at hjælpe dig med alt fra størrelser til fit, og med det store udvalg kan du være sikker på, at du finder noget tøj, der matcher dine behov, dit budget og din øvrige garderobe.

Find de bedste outfits til sommergarderoben hos Rough and Sweet

Går du ikke på kompromis med din garderobe? Så besøg Rough & Sweet i Hørsholm Midtpunkt. I butikken kan du finde alt i kjoler, T-shirts og jeans, og du kan også finde et håndplukket sortiment af sandaler og sko.

I det store udvalg kan du også støde på udvalgte accessories som eksempelvis hårspænder og solbriller. Kort sagt kan du hos Rough & Sweet finde alt det, en god sommergarderobe skal indeholde. Besøg butikken i dag, og gå på opdagelse blandt de mange stilfulde valgmuligheder.

Kontakt

Rough & Sweet
Telefon 45 86 88 86
Hjemmeside
Facebook
Instagram

Lignende butikker