Cristels

Du finder Cristels i Stueetagen.

Hos Cristels er den vigtigste opgave at udvælge de helt rigtige styles fra de helt rigtige designere. Hver sæson sammensætter vi en ny kollektion af tidens mest interessante mode til kvinder

Shop hos Cristels, og følg de nyeste trends

Intet af det, der hænger på bøjlerne i butikken, er tilfældigt. Alle butikkens brands og designere er udvalgt med stor omhu, så du altid kan få det mest interessante udvalg fra de danske og udenlandske designere, der er interessant lige nu.

Favoritbrands

Når kollektionerne sammensættes lægges der især vægt på kvalitet, og at designet følger moden, men samtidig har et tidløst udtryk. Kollektionerne indeholder både kjoler, over- og underdele, overtøj, sko, smykker og tilbehør.
Mange kvinder har en eller to personlige favoritdesignere. Hos Cristels er der altid mange forskellige brands repræsenteret i butikken. Nogle af de mest populære er: Ulla Johnson, Theory, Forte_Forte, Acne, American Vintage, Vanessa Bruno, Graumann og Lala Berlin. Se hele listen over designere i butikken på cristels.dk, og se om din favorit er iblandt.

Mandag - Fredag: 10:00-19:00
Lørdag: 10:00-16:00
Søndag: Lukket
Se ændrede åbningstider og helligdage her.

Telefon: 45 76 06 66
cristels.dk/
Facebook
Instagram