Espresso House

Du finder Espresso House i stuen.

Espresso Houses historie går tilbage til 1996, da den første kaffebar blev åbnet af Charles og Elisabet Asker på Kyrkogatan i Lund. Det der begyndte som en lille kaffebar inspireret af både den italienske kaffekultur og den amerikanske kaffebartradition, er i dag nordens største kæde af coffee shops med over 400* coffee shops fordelt i fem lande; Sverige, Norge, Finland, Danmark og Tyskland.

Espresso House er en svensk kaffekæde, som er ejet af JAB Holding Company. Vi brænder for kaffe, mennesker og miljø – og for at skabe verdens bedste kaffeoplevelse til verdens bedste gæst. Med sådan en ambition må man kunne tilbyde rigtigt god kaffe i et hyggeligt miljø. Hygge skaber man ved at bygge fine coffee shops, men – det er 100 gange vigtigere at have verdens bedste personale.

Og når det gælder vores personale, koncentrerer vi os først og fremmest om kompetenceudvikling.  Alle der arbejder hos Espresso House skal igennem en uddannelse for at blive barista. Uanset position i virksomheden, er alle uddannede baristaer. De som arbejder i vores coffee shops, uddannes også inden for service og i mange tilfælde inden for ledelse. Vi tror nemlig på, at et veluddannet personale er vigtigt for at skabe en hyggelig coffee shop. Så bliver det lettere at leve op til vores motto – at gæsten går forrest, og at vi vil give verdens bedste kaffeoplevelse til verdens bedste gæst.

Hos Espresso House kan vi godt lide at have styr på tingene. Vi ønsker, at alle som besøger os, genkender os som Espresso House – hvad enten det gælder kaffe, personale eller miljø. Vi tror ikke på at outsource rekruttering eller på at indkøbe færdige produkter fra leverandører. Derfor har vi vores eget bageri og satser stort på at have personale med kaffekundskab ud over det sædvanlige. På den måde ved vi præcis, hvad vi kan tilbyde vores gæster.

Nøjagtigt som da Espresso House blev grundlagt i 1996 er kaffe vores passion!

Mandag - Fredag: 09:30-19:00
Lørdag: 10:00-16:00
Søndag: 11:00-16:00
Se ændrede åbningstider og helligdage her.