Café Kaiser

Se på kort
Tirsdag: 09:00 - 20:00
Onsdag: 09:00 - 20:00
Torsdag: 09:00 - 20:00
Fredag: 09:00 - 20:00
Lørdag: 08:00 - 20:00
Søndag: 08:00 - 20:00
Mandag: 09:00 - 20:00
Hyggelig café og restaurant
Eksklusive retter
Veltillavet mad og nærværende betjening

Nyd et smagfuldt måltid eller snack hos Café Kaiser 

Hos Café Kaiser i Hørsholm Midtpunkt sætter du dig ikke bare til bords for at nyde et godt måltid. Selve oplevelsen i sig selv er nemlig hele besøget værd. Fra de smagfulde retter til den hyggelige indretning og det søde personale – du er garanteret en oplevelse, der både skaber glæde hos dig og din mave.

Besøg vores oase midt i byen

Mangler du en hyggelig café, hvor du kan drikke kaffe med vennerne og nyde en lækker frokost? Hos Café Kaiser byder tjenerne dig velkommen med en lunefuld betjening, der er med til at skabe en god stemning. Caféens indretning er en blanding af moderne design og hyggelige elementer, som gør det til det perfekte sted at slappe af. 

Leder du efter et spisested til at stille sulten eller blot et sted med en hyggelig atmosfære, hvor du kan nyde en hurtig snack og hvile fødderne? Så er Café Kaiser det helt rigtige sted. Tag en pause fra at undersøge vores spændende butikker, og forkæl dig selv og dine smagsløg.

Nyd lækre smagsoplevelser i hver bid

Café Kaiser tilbyder et spændende menukort, der kan få tænderne til at løbe i vand hos enhver. Er du glad for højtbelagt smørrebrød, hvor du blandt andet kan vælge mellem fiskefilet, hønsesalat og kartoffel? Eller er du måske i humør til en varm burger, hvor du selv har mulighed for at tilpasse den til netop din smag? 

Hos Café Kaiser i Hørsholm Midtpunkt kan du starte dagen med en lækker brunch, men der er også masser af andet god mad, du kan vælge imellem. Fra salater og sandwich til lune retter og hovedretter – eller hvad med lidt snacks såsom pommes frites eller nachos? Her er der noget for enhver smag.

Det ideelle spisested for alle anledninger

Café Kaiser er mere end bare et sted at spise og drikke; det er også et socialt samlingspunkt. Det er det ideelle sted for en hyggelig frokost med vennerne, et romantisk møde med din partner eller en afslappet eftermiddag med familien. 

Caféen tilbyder også muligheden for at afholde private arrangementer. Så uanset om du planlægger en fødselsdag, et jubilæum eller en forretningsmiddag, kan Café Kaiser levere den perfekte ramme for din begivenhed. Med deres dedikerede team og fleksible arrangementsmuligheder, kan du være sikker på, at dit arrangement bliver en succes. Prøv desuden det lækre menukort som take-away, hvis du gerne vil nyde maden på farten eller derhjemme.

Kontakt

Café Kaiser
Telefon 48 48 14 14
Hjemmesiden
Facebook
Instagram

Lignende butikker

Peter Beier
Læs mere
Espresso House
Læs mere
Joe & the Juice
Læs mere