Klinik for fodterapi

Du finder Klinik for fodterapi på 1. sal.

Har du et specifikt problem med dine fødder? Eller trænger du bare til at forkæle dig selv (og dine fødder, som bærer rundt på dig hver dag)?

Så bestil en tid hos Klinik for fodterapi, Logoet for statsautoriserede fodterapeuter, som du ser i vores klinik, er din garanti for korrekt behandling.

Alle har glæde af en fodbehandling fra Klinik for fodterapi

Hos Klinik for fodterapi tilbyder vi behandlinger til alle slags fødder – både dem med og uden problemer. For selvom du ikke har et specifikt problem, vil dine fødder stadig have godt af en behandling – de udsættes trods alt for hård belastning hver eneste dag, især, hvis du har et arbejde, hvor du går eller står meget op i løbet af dagen.

Har du et specifikt problem, udfører vores dygtige fodterapeuter behandlinger tilegnet det enkelte problem. Vi behandler stort set alle problemer – nogle af de mest hyppige er bl.a. hård hud, ligtorne, fortykkede og nedgroede negle og knyster.

Under en behandling bliver dine fødders generelle sundhedstilstand vurderet, og vi vil forsøge at klarlægge årsager til eventuelle problemer. Desuden vil du blive vejledt i, hvordan du opnår optimal effekt af din behandling, fx vha. daglig fodpleje eller skift af fodtøj.

Mandag - Fredag: 10:00-17:00
Lørdag: Lukket
Søndag: Lukket
Se ændrede åbningstider og helligdage her.

Telefon: 45 76 74 80
10900.klinik.lasf.dk/