Normal

Se på kort
Tirsdag: 09:00 - 19:00
Onsdag: 09:00 - 19:00
Torsdag: 09:00 - 19:00
Fredag: 09:00 - 19:00
Lørdag: 09:00 - 16:00
Søndag: 09:00 - 16:00
Mandag: 09:00 - 19:00
Kendte mærkevarer til altid faste lave priser
Masser af muligheder for at handle bæredygtige produkter
Bredt udvalg af produkter i alt fra make-up til rengøring
Vind præmier, få nyheder og se kvitteringer med Normals app

Kig forbi Normal i Hørsholm Midtpunkt

Besøg Normal i Hørsholm Midtpunkt, og opdag et stort udvalg af produkter til lave priser. Med alt fra skønhedsprodukter til husholdningsartikler, er der noget for enhver smag og ethvert behov i Normal-butikken. Gør et godt køb, og få en sjov shoppingoplevelse i butikkerne i Hørsholm Midtpunkt. 

Få personlig pleje og dagligvarer i Normal i Hørsholm 

I Normal i Hørsholm kan du finde alt, hvad du har brug for af personlig pleje og dagligvarer til din hverdag. Butikken bugner med et bredt udvalg af produkter, lige fra deodoranter og shampoo til rengøringsartikler og meget andet. Uanset om du leder efter kendte mærker eller ønsker at prøve noget nyt, så er der noget for enhver smag og behov. 

Det er nemt og bekvemt at handle i Normal, da du kan få samlet alle dine dagligvarer ét sted. Du behøver ikke at bruge tid og energi på at besøge flere forskellige butikker for at finde det, du skal bruge. I stedet kan du hurtigt og effektivt handle alt det, du mangler af personlig pleje og rengøringsartikler til hverdagen, i Normal i Hørsholm.

Køb din make-up i Normal 

I Normal hos Hørsholm Midtpunkt finder du et fantastisk udvalg af make-up produkter til enhver lejlighed. Uanset om du er på udkig efter en ny mascara, pudder, lipgloss eller øjenskygge, så kan du være sikker på at finde det i butikken. Med et bredt sortiment af forskellige mærker og farver, er der noget for enhver smag og stil. 

Normal er kendt for deres gode priser på helt almindelige dagligvarer, så du blandt andet kan spare penge på kendte mærkevarer. 

Så næste gang du mangler nyt make-up, så tag et smut forbi Normal hos Hørsholm Midtpunkt, og lad dig inspirere af det store udvalg. Med garanti vil du finde alt, hvad du har brug for til at fuldende dit look. 

Så næste gang du har brug for personlig pleje eller dagligvarer, så tag et smut forbi Normal i Hørsholm. Du vil med garanti finde alt det, du skal bruge, og samtidig nyde den brede vifte af produkter, der står til rådighed for dig. 

Kontakt

Normal
Telefon 40 90 01 26
Hjemmside
Facebook
Instagram

Lignende butikker