Neye

Se på kort
Tirsdag: 09:00 - 18:00
Onsdag: 09:00 - 18:00
Torsdag: 09:00 - 18:00
Fredag: 09:00 - 18:00
Lørdag: 09:00 - 15:00
Søndag: 10:00 - 15:00
Mandag: 09:00 - 18:00
Forhandler af tasker, rygsække, kufferter og accessories
Alt overskud går til kræftforskning i Danmark
Stort bæredygtigt udvalg
Bliv medlem af Klub NEYE og få bl.a. gode tilbud og fødselsdagsrabatter

Find alt i tasker, rygsække og kufferter hos NEYE i Hørsholm Midtpunkt

NEYE i Hørsholm Midtpunkt er din lokale butik med alt indenfor tasker, kufferter og rygsække. Vores store sortiment inden for fashion, fritid og rejse er nøje udvalgt, så du er sikker på at få et udvalg, der ikke kun er bredt, men også sprængfyldt med produkter i højeste kvalitet. Læs mere nedenfor, og besøg butikken i dag.

Hvilke brands kan du forvente at finde i NEYE?

NEYE i vores storcenter er fyldt med spændende kvalitetsbrands, du kender. Det dygtige personale gør altid en stor indsats for, at du har muligheden for at vælge mellem de bedste produkter fra de mest efterspurgte mærker.

Hvilke brands kan du blandt andet forvente at finde i NEYE?

  • Fjällräven
  • Samsonite
  • Adax
  • DAY ET

Du finder selvfølgelig mange flere brands end blot de ovenstående i NEYE i Hørsholm Midtpunkt. Hvis du er vild med alt det, du kan finde i NEYE, kan du passende udforske flere af vores butikker indenfor kategorien sko og tasker.

Bliv klar til ferien med en kuffert fra NEYE

Skal du på ferie, og drømmer du om at finde den helt rette kuffert til lejligheden? I NEYE i Hørsholm midtpunkt finder du både store og små kufferter fra nogle af de mest anerkendte brands i verden. I butikken kan du finde både hårde og bløde kufferter, og du kan også finde modeller, der kan låses, så din bagage er ekstra sikker.

Personalet i butikken står altid klar til at hjælpe dig med at finde den rette kuffert, og her er der ingen spørgsmål, der er for store eller for små.

Bliv klædt godt på til første skoledag

Skal dit barn starte i skole, og vil du gerne have en både praktisk og sjov skoletaske? Så kan du passende besøge NEYE i Hørsholm Midtpunkt. Vi har skoletasker med flere mønstre og sjove motiver, så dit barn har mulighed for at finde den helt rette skoletaske. Alle vores tasker er nøje udvalg fra kendte mærker, så dit barn er sikret slidstærke materialer og fuld komfort, når tasken skal pakkes med bøger, madpakke og meget andet.

Kontakt

Neye
Telefon 33 17 02 84
Hjemmeside
Facebook
Instagram

Lignende butikker

Skoringen
Læs mere