NEYE

Du finder NEYE i Stueetagen.

NEYE (tidligere KAZA) er landets førende kæde inden for salg af tasker mv. Kæden har stor erfaring med lædervarer og et bredt udvalg af tasker til børn, ham og hende indenfor tasker, mapper, kufferter, rygsække og skoletasker mm. Vi forhandler blandt andet ADAX, DAY, Aura, Samsonite, Delsey, Eastpak, Fjällräven, Lego, Jeva og mange flere kendte mærker.

70 forskellige brands på hylderne

Uanset om det er en praktisk taske til arbejdet eller en ny, smart håndtaske du er på jagt efter, er der god chance for, at du finder den hos NEYE, der også forhandler kufferter, rygsække, skoletasker, toilettasker, handsker, computertasker, omslag til iPads og mobiler, punge samt rejseartikler. I den mere fashion-prægede afdeling finder du et stort udvalg af smarte tasker og modepunge fra mange af de kendte og populære fashion brands – heriblandt Adax, Belsac, Day ét, Markberg, Aura, Saint Sulpice m.fl.

Tasker i høj kvalitet til gode priser

Hos NEYE ved de, hvad de taler om. Kæden har nemlig mere end 135 års erfaring med handel med lædervarer. Derfor kan du også være sikker på at få et kompetent svar, når du spørger personalet i butikken til råds.
Kvalitet og godt håndværk er nøgleord - for de kritiske indkøbere, når de finder nye varer til butikken – men samtidigt er prisen også en vigtig faktor, da NEYE ønsker at kunne tilbyde tasker af høj kvalitet til gode priser til dig.

Taske-nyt til dig fra NEYE Hørsholm

Vil du holdes opdateret på, hvad der sker i butikken – fx når vi får et nyt mærke eller har et særligt godt tilbud? Tilmeld dig vores nyhedsbrev på neye.dk og få de vigtigste historier direkte i din indbakke.

Mandag - Fredag: 10:00-19:00
Lørdag: 10:00-16:00
Søndag: 11:00-16:00
Se ændrede åbningstider og helligdage her.

Telefon: 33 17 02 84
neye.dk/
Facebook
Instagram