Normal

Du finder Normal i Hørsholm Midtpunkt.

Normal er en butik med helt almindelig varer, for dig der er helt normal. Her er ingen dikkedarer. Bare gode produkter til hverdagen til helt og aldeles gode priser.

Normal – en ikke helt almindelig butik

Det er ikke fordi Normal er en kedelig butik. Langt fra. Vi prøver bare ikke på at være noget, vi ikke er. Hos os er alle velkomne – vi elsker nemlig helt almindelige mennesker, der gerne vil gøre et godt køb og ikke vil betale overpris for hverdagsvarer. Vi adskiller os nemlig fra mange andre danske butikker ved at tilbyde dig faste lave underpriser på masser af mærkevarer. Du vil med garanti blive overrasket over, hvor billigt du kan få nogle af dine yndlingsprodukter – du sparer nemlig 30-60 % på de fleste af vores varer. Og måske undrer du dig over, hvordan det kan lade sig gøre. Men det er meget enkelt: Sagen er den, at vi importerer vores varer fra udenlandske distributører i andre EU-lande. Her kan vi nemlig købe varerne billigere end i Danmark – og dermed sælge dem langt billigere til dig.

Mærkevarer til hverdagen

I vores butikker finder du masser af forskellige produkter og rigtig mange kendte mærkevarer. Du kan fx både få tandpasta, shampoo, dufte og dyremad fra mærker som Colgate, Goldwell, Calvin Klein og Whiskas. Det er både vigtigt for os, at du ved, du kan få de produkter, du søger – men også, at du får en unik oplevelse, hver gang du besøger os. Derfor tilbyder vi både et fast sortiment, samtidig med at vi hele tiden får nye, spændende varer i butikken. Og ofte er det varer, som du måske har set i udlandet, men ikke har kunnet få herhjemme – så du kan godt glæde dig til at gå på opdagelse i Normal!

Mandag - Fredag: 10:00-19:00
Lørdag: 10:00-16:00
Søndag: 11:00-16:00
Se ændrede åbningstider og helligdage her.

Telefon: 40 90 01 26
normal.dk/
Facebook
Instagram