Otto Suenson

Du finder Otto Suenson i Stueetagen.

Hos Otto Suenson har vi en stor passion for vin. Vi har kvalitetsvine fra alle verdenshjørner, men er især specialister i vine fra Italien, Californien og Frankrig. Besøg Otto Suenson og få den gode smag, den gode oplevelse og selvfølgelig den rigtige og ærlige pris.

Stor viden om vin

Cabernet Sauvignon, Pinot Noir eller Chardonnay? Det kan være forvirrende med de forskellige druetyper, når du skal vælge en god flaske vin. Hos Otto Suenson har vi en stor kærlighed til vin, og vores viden om vin er (næsten) uendelig. Derfor sætter vi også en stor ære i hjælpe dig, når du har brug for at finde den helt perfekte vin - til enhver anledning. Kom ind og tal med os, så giver vi et glas vin og finder den vin, som netop du skal bruge.

Kvalitet og dynamik

To af nøgleordene hos Otto Suenson er kvalitet og dynamik. Vi har tradition for årelange samarbejder med vores leverandører, men samtidig sørger vi hele tiden for at være på forkant med udvikling i vinens verden. Vi lægger meget energi i at finde nye og spændende vine og producenter fra rundt omkring i verden.

Hos Otto Suenson åbner vi hver uge åbner nogle gode flasker vin, som vores kunder kan smage. Det giver ofte anledning til mange gode snakke om alt inden for vinens verden.

Vi glæder os til at se dig!

Mandag - Fredag: 10:00-19:00
Lørdag: 10:00-16:00
Søndag: Lukket
Se ændrede åbningstider og helligdage her.

Telefon: 88 88 76 95
ottosuenson.dk/
Facebook
Instagram