Otto Suenson

Se på kort
Tirsdag: 09:00 - 18:00
Onsdag: 09:00 - 18:00
Torsdag: 09:00 - 18:00
Fredag: 09:00 - 18:00
Lørdag: 09:00 - 15:00
Søndag: Lukket
Mandag: 09:00 - 18:00
Stor passion for vin
Nye spændende vine og producenter fra hele verden

Find fantastisk vin og spiritus i Otto Suenson i Hørsholm Midtpunkt

Elsker du et godt glas vin, og leder du efter den helt rette flaske? Så skal du bestemt besøge Otto Suenson i Hørsholm Midtpunkt. Otto Suenson er din foretrukne vinhandel med masser af spændende vin fra nogle af verdens førende producenter. Læs mere om Otto Suenson herunder, og besøg centret for at udforske de fantastiske vine i dag.

Find de mest kendte vintyper hos Otto Suenson

Leder du efter vinen, der skal gøre dit næste arrangement endnu mere specielt? Hos Otto Suenson får du ikke bare god vin – du får fantastisk, aromatisk vin, der er håndplukket direkte til butikken. På hylden kan du finde alt fra knastør Riesling til blød Merlot, og hvis du har brug for noget endnu mere festligt, har du også mulighed for at gå på opdagelse i udvalget af champagne og cava.

Hos Otto Suenson finder du vin til alt fra hverdagsmåltider til den fine fest, og det betyder også, at du i sortimentet finder vine, der passer til ethvert budget.

Se også det store udvalg af spiritus hos Otto Suenson

Udover vin finder du hos Otto Suenson også et bredt udvalg af forskellige typer spiritus i høj kvalitet. Hver eneste flaske er nøje udvalgt med henblik på at tilbyde dig spændende smage fra hele verden.

Du kan blandt andet finde disse typer spiritus hos Otto Suenson i Hørsholm Midtpunkt:

  • Gin
  • Vodka
  • Whisky
  • Cognac

Så uanset om du skal bruge en frisk gin til gin og tonic eller en god whisky til en hyggelig aften med vennerne, kan du være sikker på, at der er flere gode alternativer på hylden hos Otto Suenson.

Få fagkyndig vejledning i vinens verden hos Otto Suenson

Cabernet Sauvignon, Pinot Noir eller Bourgogne? Det kan være forvirrende med de forskellige druetyper, når du skal vælge en god flaske vin. Ligeledes kan det være svært at kende forskel på de forskellige typer af whisky og gin.

Netop derfor kan du altid regne med hjælp fra det fagkyndige personale i Otto Suenson. Her findes der ingen spørgsmål, der er for store eller små, og selv hvis du slet ikke ved noget om vin eller spiritus, kan du få hjælp til at træffe det helt rette valg.

Kontakt

Otto Suenson
Telefon 88 88 76 95
Hjemmeside
Facebook
Instagram

Lignende butikker

Kringlebageren
Læs mere
Chokoart
Læs mere