Plaza Ure & Smykker

Se på kort
Tirsdag: 09:00 - 18:00
Onsdag: 09:00 - 18:00
Torsdag: 09:00 - 18:00
Fredag: 09:00 - 18:00
Lørdag: 09:00 - 15:00
Søndag: 10:00 - 15:00
Mandag: 09:00 - 18:00
Øreringe, halskæder, armbånd og ure
Reperationer af dit ur
Bredt udvalg af ure og smykker

Besøg Plaza Ure og Smykker i Hørsholm Midtpunkt 

Er du på jagt efter ure, smykker og andre accessories til dig selv eller som en gave? Så kan du passende besøge Plaza Ure og Smykker i Hørsholm Midtpunkt. Her finder du håndplukkede produkter fra alt fra spændende upcomers til veletablerede designere. Læs mere om Plaza Ure og Smykker herunder, og besøg butikken i dag.

De bedste brands på markedet

Uanset om du skal udskifte dit ur, have et nyt smykke eller noget helt tredje, kan du trygt regne med, at Plaza Ure og Smykker tilbyder flere gode alternativer. Butikken forhandler altid de bedste og mest populære brands med muligheden for også at finde nogle mere ukendte brands, du måske ikke har hørt om før.

Du kan blandt andet støde på disse brands i butikken:

  • Daniel Wellington
  • Michael Kors
  • Lund Copenhagen
  • Izabel Camille

Hos Plaza Ure og Smykker kan du desuden forvente at finde det fineste udvalg indenfor ædelsten og metaller. Så uanset om du er til guld, sølv eller noget helt tredje, kan du trygt regne med, at mulighederne er mange hos Plaza Ure og Smykker.

Du finder alle former for smykker hos Plaza Ure og Smykker

Er du mest til halskæder, øreringe eller armbånd? Hos Plaza Ure og Smykker finder du noget til alle behov, og det er også uanset hvilken type design, der tiltaler dig mest. Hvis du har brug for hjælp, står butikkens personale altid til rådighed for give dig inspiration eller for at besvare både store og små spørgsmål, og det er uanset, om det drejer sig om størrelse, design eller materialer.

Køb et smykke som gave hos os

Der findes intet som et flot smykke, der viser omtanke. Uanset om du skal bruge en gave til en fødselsdag, et bryllup eller til juleaften, kan du være sikker på, at et flot smykke vil blive godt modtaget af den smykkeglade modtager. Hos Plaza Ure og Smykker kan du finde noget for enhver smag. Du kan desuden finde smykker og accessories i flere forskellige prisklasser i butikken, så du kan være sikker på at finde noget, der passer ind i dit personlige budget.

Kontakt

Plaza Ure & Smykker
Telefon 20 86 92 43
Hjemmeside
Facebook
Instagram

Lignende butikker

Klaus Rygaard Ure & Smykker
Læs mere