Rough & Sweet

Du finder Rough & Sweet på 1. sal.

Hos Rough & Sweet kan du gøre nogle unikke køb. Varerne i den hyggeligt indrettede butik er nemlig alle unikke fund fra forskellige markeder i Paris, Tyskland, Sverige og Italien. Primært tøj, men også fine accessories både til dig og dit hjem.

Gør et unikt fund

Der er ikke noget værre end at stå til en fest og opdage, at en anden har præcis den samme kjole på som dig. Det problem vil du (højst sandsynligt) slippe udenom, når du handler hos Rough & Sweet. Her har vi fyldt butikken med masser af unikke fund, som ikke fås i enhver dansk tøjbutik – og som i det hele taget skiller sig ud fra det, klassiske tøjbutikker kan tilbyde. Vi henter nemlig de fleste af vores varer hjem fra Paris og Italien, for at kunne tilbyde dig et unikt og anderledes sortiment.

Priser, hvor alle kan være med

Bare fordi en vare er unik, behøver den ikke at være dyr. Hos Rough & Sweet tilbyder vi tøj til yderst konkurrencedygtige priser, hvor alle kan være med – en stor del af vores tøj fås fx til priser, der ligger mellem 100 og 500 kr.
På trods af de gode priser går vi ikke på kompromis med kvaliteten, og langt de fleste af vores varer er af kvalitetsmaterialer som bomuld, viscose og silke.

Udover tøj kan du også købe fine accessories i butikken, fx bælter, sko og tasker – og vi har også mange fine nipsgenstande og andre små unikke fund til boligen.

Lidt til luksusdyrene

Nogle gange har man bare lyst til at forkæle sig selv lidt ekstra. Derfor finder du også en lille sektion i butikken med ekstra eksklusive styles fra det lækre mærke S. Oliver.

Vi glæder os til at møde dig hos Rough & Sweet og vise dig vores helt særlige kollektioner.

Gavekort til Hørsholm Midtpunkt

Det er hos Rough & Sweet, du kan købe gavekort til Hørsholm Midtpunkt. Det kan stort set ikke gå galt, når du giver et gavekort i gave. Så kan den heldige modtager helt selv vælge, hvilken af de mange butikker han eller hun vil bruge gavekortet i.

Mandag - Fredag: 10:00-19:00
Lørdag: 10:00-16:00
Søndag: 11:00-16:00
Se ændrede åbningstider og helligdage her.

Telefon: 45 86 88 86
rough-sweet.dk/
Facebook
Instagram