SuperBrugsen

Du finder SuperBrugsen Stueetagen.

SuperBrugsen i Hørsholm Midtpunkt er for dig, der sætter pris på gode oplevelser. Besøg Nordsjællands mest spændende supermarked, når du ønsker at tilføre hverdagen, festen eller den gode middag et ekstra pift. Vi er blandt andet specialister i verdens bedste vine.

Lokale varer og økologi

I SuperBrugsen lægger vi vægt på kvalitet. Og vi mener, at kvalitet hænger unægteligt sammen med friskhed. Derfor gør vi en særlig indsats for altid at have friske ferske varer på kød- og grønthylderne. Vi mener også, at kvalitet kommer af kærlighed til mad og råvarer. En kærlighed, der heldigvis findes hos de mange forskellige lokale avlere rundt omkring i landet, som vi samarbejder med og får leveret de skønneste lokale specialiteter fra.

Vi støtter også op om at gøre Danmark så økologisk som muligt – det har vi faktisk gjort siden vi, som den første danske dagligvarekæde, introducerede økologien i 1981. Derfor finder du også masser af økologiske varer på hylderne til priser, som er lidt lavere, end hvad økologi koster mange andre steder.

Onsdagsfisk, Fredagsbøf og Søndagskylling

I SuperBrugsen vil vi gerne give dig gode smagsoplevelser til rimelige penge. Derfor har vi hver uge nogle helt særlige kødilbud, som kun gælder på en bestemt ugedag: Onsdagsfisk, Fredagsbøf (fra slagteren som står klar til at skære din bøf, så den passer til dig) og Søndagskylling.
Vi vil også gerne gøre det nemt for dig at få de gode smagsoplevelser – hver fredag har vi fx en menu to-go: Middag for 2 personer med minimal tilberedning og maks madglæde, kreeret af vores slagter. Eller er det en hurtig frokost, du søger, så kan du hver mandag til lørdag vælge mellem et udvalg af sandwich, smørrebrød, salater og lune frokostretter.

SuperBrugsen - din vinekspert

I SuperBrugsen har vi et stort vinkendskab – og et stort udvalg. Sommetider kan det være svært at finde ud af hvilken vin, man skal vælge – hvis altså man ikke lige er den store vinkender. Men nu har vi gjort det nemt for dig. I hvert fald hvis du ved, hvad du skal spise til. Vores vine er nemlig delt op efter, hvad de passer til, og på alle flasker hænger et lille kort, der beskriver, hvad vinen er god til – fx ”god til fisk” eller ”god til bøf”. Har du brug for mere fyldig info, så læs det uddybende skilt på hylden, eller spørg vores medarbejdere til råds.

Vi glæder os til at give dig masser af gode smagsoplevelser.

Mandag - Fredag: 08:00-20:00
Lørdag: 08:00-18:00
Søndag: 08:00-18:00
Se ændrede åbningstider og helligdage her.

Telefon: 45 16 03 70
superbrugsen.dk/
Facebook
Instagram