Svend E

Du finder Svend E i Stueetagen.

Hos Svend E har man gennem mange år solgt modetøj til kvinder, der går efter kvalitet, når de køber tøj. Det er ikke bare et tilfældigt butikskoncept, men en stolt tradition der drives videre i butikken i Hørsholm.

Kvalitet frem for alt

Hos Svend E finder du masser af skønt tøj, flotte sko og fine accessories, som alt sammen repræsenterer butikkens overordnede kendetegn: Kvalitetsvarer i lækre materialer. Udover den gode kvalitet prioriterer vi også, at vores varer skal afspejle tidens trends, og at udvalget appellerer til kvinder i alle aldre.
Vi fører en række forskellige brands – både danske og udenlandske, bl.a. Brax, Bitte Kai Rand, Gerry Weber, Ilse Jacobsen, Rosemunde, Philosophy Blues Original, Falke og mange andre.

Historien om Svend E

…starter helt tilbage i 1946, hvor Svend E (himself) åbnede sin første forretning. En forretning, der blev til flere – 8 styks i København og omegn – og gennem årene udviklede sig til Modehuset Svend E.
I 1994 overtog Svends datter, Marian E. Asmus, butikken i Hørsholm – og førte den videre efter de stolte traditioner.
Siden starten er der sket meget. I dag findes Svend E kun i Hørsholm og er ikke længere drevet af familien. Butikken drives dog stadig videre i den samme gode ånd og med samme stærke koncept som altid: Kvalitetstøj til modebevidste kvinder!

Vores medarbejdere i butikken er kendt for at være super søde og hjælpsomme. Spørg dem om alt – de brænder for modetøj og for at hjælpe dig med at finde det helt rigtige outfit!

Mandag - Fredag: 10:00-19:00
Lørdag: 10:00-16:00
Søndag: 11:00-16:00
Se ændrede åbningstider og helligdage her.

Telefon: 45 86 89 89
svende.eu/
Facebook
Instagram