Tandlægerne

Du finder Tandlægerne på 1. sal.

Vi ved det godt. Vi skal huske at gå til tandlægen. Men det er bare ikke lige det sjoveste i verden… Hos Tandlægerne i Midtpunkt i Hørsholm er vi godt klar over, at det ikke er lige sjovt for alle at gå til tandlæge. Derfor gør vi en ihærdig indsats for at give dig en tryg og behagelig oplevelse, når du får tænderne ordnet hos os.

Tandlægerne i Hørsholm Midtpunkt

Tandklinikken i Hørsholm Midtpunkt har eksisteret i ca. 30 år. Tandteamet er et stærkt rutineret hold bestående af de 2 tandlæger Stig (klinikkens ejer) og Lars, tandplejerne Mette og Cecilia og vores 3 klinikassistenter Wivi, Susanne og Sanne. Vi er meget erfarne - de fleste af os har været i faget i over 20 år – og vi kender hinanden godt, da vi har arbejdet tæt sammen længe. Og vi står alle sammen 100 % klar til at yde vores bedste, for at dit besøg bliver behageligt – og for dig og dine tænder i det hele taget.

Behandlingen

Vi går meget op i at skabe en venlig og afslappet atmosfære i klinikken. Samtidigt er vi yderst professionelle, så snart du ligger i stolen, hvor du kan forvente smertefri behandling og god og ærlig rådgivning. Vi arbejder amalgamfrit, og laver stort set alle former for almindelige tandpleje og større tandoperationer, fx kroner og broer, plastfyldninger, implantater, bideskinner, visdomstænder, kosmetisk tandpleje, paradentose, proteser og rodbehandling.

 

KLINIKKEN HOLDER LUKKET UGE 29

Mandag - Fredag: 08:00-18:00
Lørdag: Lukket
Søndag: Lukket
Se ændrede åbningstider og helligdage her.

Telefon: 45 86 17 22
tandimidtpunkt.dk/