Butik til leje

Butik til leje i Hørsholm Midtpunkt

Afhængig af hvilken dag på ugen, besøger mellem 5.000-9.000 mennesker dagligt Hørsholm Midtpunkt og årligt har vi ca. 2,2 millioner besøgende.

Vi har 50 butikker fordelt på 13.200 m2 og har fokus på at skabe den rette stemning med lige præcis det mix af butikker, der passer Hørsholm.

Dagligvarer er repræsenteret ved SuperBrugsen og vi byder på 6 spisesteder af høj kvalitet. På sydterrassen, på vores første sal, kan mad og drikke nydes fra Joe & The Juice og Café Kaiser, der har udendørsservering.

Hørsholm Midtpunkt udgør et naturligt centrum for Hørsholm med sin placering for enden af byens gågade, og med kulturhuset "Trommen" som nabo, der ud over at danne rammerne for diverse kulturelle arrangementer, også huser bibliotek samt biograf. Vi har 2 timers gratis parkering og ca. 800 parkeringspladser.

Hørsholm Midtpunkt ligger i et købestærkt område med en gennemsnitlig husstandsindkomst på indeks 134 i forhold til landsgennemsnittet. 75 % af kunderne besøger Hørsholm Midtpunkt en eller flere gange om ugen. Over halvdelen af kunderne kommer fra Hørsholm, og kvinderne udgør 71 % af kunderne. Den gennemsnitlige alder for kunderne er 53 år, og 64 % kommer i bil til Hørsholm Midtpunkt.

Hyggeligt butikscenter med lokal stemning

Hørsholm Midtpunkt er beliggende i Hørsholm ca. 25 km fra København. Her er et stort udvalg af butikker, der sammen med de mange lokale aktiviteter i og rundt om centret, gør Hørsholm Midtpunkt til det naturlige sted at mødes i Hørsholm. Centret har en stærk position og en meget loyal kundebase.

Hørsholm Midtpunkt blev opført i 1972 som et af landets første overdækkede indkøbscentre. En gennemgribende renovering i 1996 bidrog med et nyt parkeringshus og et nyt butiksareal på 1. sal. I 2015/2016 blev taget udskiftet i centergaden og på ”Store Torv”. Centrets facader blev udskiftet 2022/2023 og sidste etape er ved at blive udskiftet nu på 1. sal ved centerkontoret.

Vi interesserer os for dig

Hørsholm Midtpunkt ejes af Dades, som er et af Danmarks største privatejede ejendomsinvesteringsselskaber. Selskabet har mange års erfaring med investering i og forvaltning af attraktive og velbeliggende ejendomme, og har i dag inden for ejendomsinvestering og -administration og opbygget en af landets største og mest attraktive ejendomsporteføljer.

Hvis du placerer din butik i Hørsholm Midtpunkt, så bliver du en del af et dejligt butiksfællesskab, og en enestående stemning.

Butiksudlejning

Hørsholm Midtpunkt ejes af DADES A/S og administreres af NREP. 

Al henvendelse vedrørende udlejning af butikslokaler:
Letting Manager, Maria Bloch-Jørgensen
Mail: [email protected]