Oftest stillede spørgsmål

Oftest stillede spørgsmål

Hvor finder jeg familierum?

Der findes familierum/ Babylounge på 1. sal mellem Toys og Joe and the Juice.

Hvor finder jeg toiletter henne?

Kundetoiletter findes på 1. salen bag elevatoren fra Torvet samt mellem de to Sportmaster butikker. Der findes også toilet i stueplan mellem Wunderwear og Mr. Gorm

Hvor finder jeg en hæveautomat?

Du finder Nordea Hæveautomat ved 3 butikken.

Hvor finder jeg en butiksoversigt, så jeg kan få overblik over butikkerne i Hørsholm Midtpunkt?

Du finder en oversigt over butikkerne her

Hvordan udtrækkes vindere ifm. konkurrencer?

Centerkontoret kontakter alle vindere af konkurrencer direkte på mail, sociale medier eller telefon. Har du spørgsmål til konkurrencer eller vindere, skriv da venligst til [email protected]

Hvor længe er der gratis parkering?

Der er 2 timers gratis parkering.

Hvilke handicaphensyn er der i centret?

Parkering: Vi har 4 områder med handicapparkering fordelt rundt omkring centret - og selvfølgelig så tæt på indgangen som muligt.

  • Ved indgangen fra Usserød Kongevej
  • I P-huset i stueplan
  • I P-huset på øverste plan
  • Bag ved apoteket, ved Taxaholdepladsen

Handicaptoiletter: Der er også handicaptoiletter i centret - du finder dem på 1. sal.

Elevator: At komme op på 1. sal, skal ikke være et problem for handicappede. Vi har en elevator - den ligger ved Torvet - og to rulletrapper, der forbinder stuen og 1. sal.

Der har været et uheld – hvem kan jeg kontakte?

Du kan kontakte driftskontoret på telefon 21 38 63 64 og lægge en besked.
Vagten kan kontaktes direkte på 23 72 24 86.

Jeg har observeret en skade i centret – hvem kan jeg kontakte?

Du kan kontakte driftskontoret på telefon 21 38 63 64 og lægge en besked.

Hvor kan jeg læse om aktiviteter/events i centret?

Det kan du her.

Jeg vil gerne søge job i en af butikkerne i Hørsholm Midtpunkt – hvor kan jeg se ledige stillinger?

Hvis du ønsker, at arbejde i en af butikkerne i Hørsholm Midtpunkt, så skal du kontakte butikkerne direkte.

Er der en vagt i centret?

Ja, der er vagter i centret, dog ikke i hele centrets åbningstid.

Jeg har glemt en ejendel i centret – hvor kan jeg afhente glemte sager?

Hittegods afleveres på centerkontoret. For glemte genstande skal du kontakte [email protected]

Er det muligt at leje et butikslejemål til åbning af egen butik?

 Ja, bestemt. Kontakt venligst:

Letting (udlejning): 

Maria Bloch-Jørgensen
Mail  [email protected]

Hvor finder jeg en pakkeboks i centret? Og hvilke pakkebokse er tilgængelige?

Der findes flere pakkebokse i Hørsholm Midtpunkt. Læs mere her

Hvordan kommer jeg til Hørsholm Midtpunkt med offentlig transport?

Det er nemt at komme til Hørsholm Midtpunkt, lige meget om du kommer med cykel, S-tog eller bus. Alle veje fører nemlig til Hørsholm Midtpunkt. Tjek rejseplanen her

Konkurrencebetingelser

Gælder for konkurrencer på Centrets Facebook-side.

Sådan deltager du:
Spørgsmålet i Facebook-opslaget besvares i kommentarfeltet, der er direkte tilknyttet opslaget. Vi kontakter vinderen på Facebook i kommentartrådens svar-funktion og via Messenger, når vinderen er fundet og konkurrencen er slut. Her aftales det også, hvor og hvornår præmien kan afhentes.

Husk at præmien skal afhentes inden for tre uger. Hvis vinderen ikke har henvendt sig til centret inden for 3 uger efter, at vinderen er blevet kontaktet, frafalder præmien, og en ny vinder trækkes. Deltagelse i konkurrencen sker under forudsætning af, at retningslinjerne for brugen af Facebook overholdes.

Om præmien
Præmien fremgår af konkurrenceopslaget på Facebook. Præmien skal afhentes inden den deadline, der oplyses direkte til vinderen. Den afhentes på Centerkontoret eller den butik, der er omtalt i opslaget, og kan ikke byttes til kontanter eller andre varer. Ved gavekort/varer tilknyttet specifikke butikker, gælder butikkens retningslinjer for gavekortet/varen. Præmien kan ikke sendes.

Hvordan udtrækkes vinderen?
Vinderen vil blive tilfældigt trukket af et social media panel. Dette panel alene afgør, hvem der vinder konkurrencen. Alle kommentarer tilknyttet konkurrenceopslaget, tages i betragtning. Hvis det fremgår af opslaget, at vinderen findes ved lodtrækning, vil denne lodtrækning være tilfældig. Vinderen vælges på tidspunktet, der er angivet i opslaget. Vinderen vil derefter få besked direkte på Facebook med yderligere information.

Hvem arrangerer konkurrencen?
Konkurrencen arrangeres af Black Bird & Co. Ansatte i Black Bird & Co, og ansatte i centrets butikker/spisesteder har ikke mulighed for at deltage i konkurrencen. Arrangøren reserverer sig retten til, under rimelige omstændigheder, at aflyse konkurrencen på et hvilket som helst tidspunkt. Nærværende regler kan til enhver tid ændres uden forudgående varsel. Meddelelse om eventuelle ændringer vil blive annonceret på centrets officielle Facebook-side. Man skal være fyldt 18 år for at kunne vinde præmier indeholdende alkohol eller tobaksvarer. Konkurrencen er på ingen måde sponsoreret af, støttet af, administreret af eller associeret med Facebook. Facebook har intet ansvar for elementer i konkurrencen.

Konkurrencebetingelser for Instagram
Gælder for konkurrencer på centrets Instagram.

Sådan deltager du
Svar på Instagram-opslaget eller spørgsmålet i kommentarfunktionen, der er direkte tilknyttet opslaget. Vi kontakter vinderen på Instagram med en privatbesked, når vinderen er fundet og konkurrencen er slut. Her aftales det også, hvor og hvornår præmien kan afhentes. Husk at præmien skal afhentes 3 uger efter, at man er blevet kontaktet med en privatbesked. Hvis dette ikke overholdes, frafalder præmien, så en ny vinder kan trækkes. Deltagelse i konkurrencen sker under forudsætning af,
at retningslinjerne for brugen af Instagram overholdes.

Om præmien
Præmien fremgår af konkurrenceopslaget på Instagram. Præmien skal afhentes inden den deadline, der oplyses direkte til vinderen. Den afhentes på Centerkontoret eller den butik, der er omtalt i opslaget, og kan ikke byttes til kontanter eller andre varer. Ved gavekort/varer tilknyttet specifikke butikker, gælder butikkens retningslinjer for gavekortet/varen. Præmien kan ikke sendes.

Hvordan udtrækkes vinderen?
Vinderen vil blive tilfældigt trukket af et social media panel. Dette panel alene afgør, hvem der vinder konkurrencen. Alle kommentarer tilknyttet konkurrenceopslaget, tages i betragtning. Hvis det fremgår af opslaget, at vinderen findes ved lodtrækning, vil denne lodtrækning være tilfældig. Vinderen vælges på tidspunktet, der er angivet i opslaget. Vinderen vil derefter få besked direkte på Instagram med yderligere information. 

Hvem arrangerer konkurrencen?
Konkurrencen arrangeres af Black Bird & Co. Ansatte i Black Bird & Co, og ansatte i centrets butikker/spisesteder og Black Bird & Co har ikke mulighed for at deltage i konkurrencen. Arrangøren reserverer sig retten til, under rimelige omstændigheder, at aflyse konkurrencen på et hvilket som helst tidspunkt. Nærværende regler
kan til enhver tid ændres uden forudgående varsel. Meddelelse om eventuelle ændringer vil blive annonceret på centrets officielle Instagram-side. Man skal være fyldt 18 år for at kunne vinde præmier indeholdende alkohol eller tobaksvarer. Konkurrencen er på ingen måde sponsoreret af, støttet af, administreret af eller associeret med Instagram. Instagram har intet ansvar for elementer i konkurrencen.

Konkurrencebetingelser for TikTok
Gælder for konkurrencer på centrets TikTok.

Sådan deltager du
Like TikTok-opslaget eller svar på spørgsmålet i kommentarfunktionen, der er direkte tilknyttet opslaget. Vi kontakter vinderen på TikTok med en privatbesked, når konkurrencen er slut, og vinderen er fundet. Her aftales det også, hvor og hvornår præmien kan afhentes. Husk at præmien skal afhentes 3 uger efter, at man er blevet kontaktet med en privatbesked. Hvis dette ikke overholdes, frafalder præmien, så en ny vinder kan trækkes. Deltagelse i konkurrencen sker under forudsætning af, at retningslinjerne for brugen af TikTok overholdes.

Om præmien
Præmien fremgår af konkurrenceopslaget på TikTok. Præmien skal afhentes inden den deadline, der oplyses direkte til vinderen. Den afhentes på Centerkontoret eller den butik, der er omtalt i opslaget, og kan ikke byttes til kontanter eller andre varer. Ved gavekort/varer tilknyttet specifikke butikker, gælder butikkens retningslinjer for gavekortet/varen. Præmien kan ikke sendes.

Hvordan udtrækkes vinderen? 
Vinderen vil blive tilfældigt trukket af et social media panel. Dette panel alene afgør, hvem der vinder konkurrencen. Alle kommentarer tilknyttet konkurrenceopslaget, tages i betragtning. Hvis det fremgår af opslaget, at vinderen findes ved lodtrækning, vil denne lodtrækning være tilfældig. Vinderen vælges på tidspunktet, der er angivet i opslaget. Vinderen vil derefter få besked direkte på TikTok med yderligere information.

Hvem arrangerer konkurrencen?
Konkurrencen arrangeres af Black Bird & Co. Ansatte i Black Bird & Co, og ansatte i centrets butikker/spisesteder har ikke mulighed for at deltage i konkurrencen. Arrangøren reserverer sig retten til, under rimelige omstændigheder, at aflyse konkurrencen på et hvilket som helst tidspunkt uden derved at pådrage sig nogen form for ansvar. Nærværende regler kan til enhver tid ændres uden forudgående varsel. Meddelelse om eventuelle ændringer vil blive annonceret på centrets officielle TikTok-side. Man skal være fyldt 18 år for at kunne vinde præmier indeholdende alkohol eller tobaksvarer. Konkurrencen er på ingen måde sponsoreret af, støttet af, administreret af eller associeret med TikTok. TikTok har intet ansvar for elementer i konkurrencen.

Hvordan kommer jeg til Hørsholm Midtpunkt i bil?

Hvis du kommer via motorvejen fra Helsingørmotorvejen, nordgående retning: afkørsel 10 mod Hørsholm S eller via Helsingørmotorvejen, sydgående retning: afkørsel 9 mod Rungsted.

Hvor finder jeg Centerkontoret og driftkontoret?

Centerkontoret og driftkontoret finder du i kælderetagen overfor p-huset.

Jeg har desværre haft en dårlig oplevelse i en butik – hvem kan jeg kontakte?

Mail til os på [email protected]. Skriv venligst i hvilken butik, hvad sagen drejede sig om og hvornår episoden fandt sted.

Er det muligt at købe et gavekort til Hørsholm Midtpunkt? Og hvor finder jeg info herom?

Du kan du vores gavekort i Rough & Sweet, som du finder på 1. sal. Du kan læse mere om vores gavekort her.

Hvor finder jeg en hæveautomat?

Vi har to hæveautomater. Én på sydtorvet og én på 1. sal ved indgangen mellem Søstrene Grene og 3 Butik.

Hvor finder jeg en butiksoversigt, så jeg kan få overblik over butikkerne i Hørsholm Midtpunkt?

Du finder en butiksoversigt ved flere af indgangene i centret. Derudover finder du en oversigt her