Café Victoria

Se på kort
Tirsdag: 09:00 - 20:00
Onsdag: 09:00 - 20:00
Torsdag: 09:00 - 20:00
Fredag: 09:00 - 20:00
Lørdag: 09:00 - 20:00
Søndag: 09:00 - 16:00
Mandag: 09:00 - 20:00
Klassisk dansk køkken tilsat 1 dl fransk inspiration
Nyd god og spændende mad i hyggelige rammer med hjemlig atmosfære

Nyd en pause i Café Victoria i Hørsholm Midtpunkt

Besøg Café Victoria i Hørsholm Midtpunkt, og tag en velfortjent pause fra din travle hverdag. Med en hyggelig atmosfære og lækre menuer kan du nyde en dessert eller måske endda en lækker frokost. Lad dig forkæle, og lad tankerne flyve væk, mens du nyder en stille stund i Café Victoria. 

Tag et hvil i Café Victoria i Hørsholm Midtpunkt 

Café Victoria i Hørsholm Midtpunkt er det perfekte sted at tage et velfortjent hvil, når du trænger til en pause fra din shoppingdag. Her bliver du mødt af hyggelige rammer og en afslappet atmosfære, der indbyder til at slappe af og nyde øjeblikket. Uanset om du er på udkig efter en lækker frokost eller en sød dessert, så har Café Victoria noget for enhver smag. 

I vores caféer og restauranter møder du et venligt og imødekommende personale, og de sørger altid for, at din oplevelse bliver så behagelig som muligt.

Se det store menukort hos Café Victoria 

Når du besøger Café Victoria, så kan du se et varieret menukort, der tilbyder noget for enhver smag. Uanset om du er til klassiske caféretter, sunde salater, saftige bøffer eller lækre desserter, så finder du det hele her. 

Menukortet hos Café Victoria er sammensat med omhu. Fra morgenmad og brunch til frokost og aftensmad, så kan du altid finde noget lækkert at spise, uanset hvilket tidspunkt på dagen du besøger caféen. 

Med et stort udvalg af retter, er Café Victoria det perfekte sted at besøge, hvis du gerne vil forkæle dine smagsløg. Menuen byder på et udvalg af friske salater, sandwiches, varme retter og ikke mindst lækre kager og desserter. Du kan altså forkæle dig selv med en velsmagende frokost eller forkæle din søde tand med en lækker dessert. 

Så næste gang du trænger til en pause fra shopping i de mange butikker i Hørsholm Midtpunkt, så tag et smut forbi Café Victoria og nyd en dejlig stund i hyggelige omgivelser. Du vil helt sikkert forlade stedet med fornyet energi og godt humør. 

OBS. Køkkenet lukker kl. 20 mandag-lørdag og kl. 16 søndag.

Kontakt

Café Victoria
Mail [email protected]
Telefon 45 86 75 00
Hjemmeside 
Facebook
Instagram

Lignende butikker

Peter Beier
Læs mere
Espresso House
Læs mere
Joe & the Juice
Læs mere