Joe & the Juice

Du finder Joe & the Juice på 1. sal.

Trænger du til at kickstarte dagen fra morgenstunden? Eller til et skud frisk energi i løbet af dagen? Tank op hos Joe & the Juice – Danmarks mest populære juicebar.

Meet the Juicers

Humøret er mindst lige så højt som musikken på den hippe juicebar Joe & the Juice. Og du fornemmer lynhurtigt den særlige og glade stemning, når du træder ind i Joes univers. Bag baren møder du ”the Juicers”, som skræller bananer (og diverse andre frugter) hurtigere end en sulten abe. Praktisk, hvis du er på farten og skal have din juice eller sandwich to-go. The Juicers møder dig også ALTID med et smil og en frisk attitude – som let kan give dig lyst til at blive hængende hele dagen. Og det er du velkommen til. Baren er indrettet i et hyggeligt loungemiljø med stole og sofaer, du kan hænge i, så længe du har lyst.

Coffee, juice and much more

Joe & the Juice er særligt kendt for deres lækre juices, som fås i alle tænkelige afskygninger; de klassiske, the specials og dem, der er særligt gode om morgenen. De søde, de spicy og de grønne. Start fx dagen med en ”Energizer” med rød grape, æble og ingefær, eller prøv en ”Broc ’n’ roll” med broccoli, ingefær, fennikel, ananas og æble. Udover juice, kan du også få en glimrende kop kaffe, et sundt shot, eller en af de mere fyldige shakes, fx ”Avo shake” med avocado, banan og vaniljemælk.

Du kan også få sulten stillet med en lækker sandwich af sprødt ristet brød, smurt med pesto og med diverse forskellige fyld, fx spicy tuna eller serrano.

Joe & the Juice får frisk frugt og grønt leveret hver eneste dag – og skulle man forklare konceptet i én sætning, må den lyde: Vitamin- og humørbomber mikset i en skøn cocktail!

Mandag - Fredag: 10:00-19:00
Lørdag: 10:00-16:00
Søndag: 11:00-16:00
Se ændrede åbningstider og helligdage her.