Matas

Se på kort
Tirsdag: 09:00 - 18:00
Onsdag: 09:00 - 18:00
Torsdag: 09:00 - 18:00
Fredag: 09:00 - 18:00
Lørdag: 09:00 - 15:00
Søndag: 10:00 - 15:00
Mandag: 09:00 - 18:00
Stort udvalg inden for helse, sundhed, beauty, medicin og pleje
Altid allergivenlige og naturlige alternativer
Som medlem af Club Matas optjener du point når du shopper og meget mere
Erfaren og professionel rådgivning med et smil

Få personlig pleje i Matas i Hørsholm Midtpunkt

Besøg Matas i Hørsholm Midtpunkt, og forkæl dig selv med personlig pleje. Med et bredt udvalg af skønhedsprodukter, hudpleje, makeup og meget mere, kan du finde alt hvad du har brug for. Lad vores medarbejdere i Matas hjælpe dig med at finde de helt rigtige produkter til din hudtype og behov, så du kan føle dig velplejet og godt tilpas hver dag. 

Find personlig pleje i Matas i Hørsholm Midtpunkt 

I Matas i Hørsholm Midtpunkt kan du finde alt, hvad du har brug for indenfor personlig pleje. Uanset om du mangler tandpasta, kosttilskud, hudplejeprodukter eller shampoo, så har Matas et bredt udvalg af produkter fra kendte mærker. Butikken tilbyder et stort udvalg af produkter til både mænd og kvinder, så uanset hvilke behov du har, kan du finde det hos Matas.

Når du besøger Matas i Hørsholm Midtpunkt, kan du være sikker på at få kyndig vejledning fra personalet. De står klar til at hjælpe dig med at finde de helt rigtige produkter til netop dine behov og ønsker. Du kan også få gode råd og tips til, hvordan du eksempelvis bedst plejer din hud eller dit hår.

Få make-up fra dine yndlingsmærker i Matas

I Matas kan du finde et bredt udvalg af make-up fra dine yndlingsmærker. Uanset om du er på udkig efter den perfekte mascara, en god og holdbar foundation eller en smuk øjenskygge, så har Matas det hele. Med mærker som Maybelline, L'Oréal, NYX og mange flere, kan du være sikker på at finde netop det, du leder efter. 

Matas tilbyder et stort udvalg af produkter i forskellige prisklasser, så der er noget for enhver pengepung. Derudover er der noget for enhver smag. Uanset om du foretrækker en naturlig og diskret makeup eller en mere dramatisk og festlig look, så kan du finde det hos Matas. 

Så næste gang du har brug for personlige pleje-produkter, så tag et smut forbi Matas i Hørsholm Midtpunkt. Her kan du shoppe med god samvittighed og finde alt, hvad du skal bruge til at pleje dig selv fra top til tå. 

Kontakt

Matas
Telefon 45 86 00 26
Hjemmeside
Facebook
Instagram

Lignende butikker

Diamond Nails
Læs mere
Klinik for fodterapi
Læs mere
Hørsholm Apotek
Læs mere